Fogíny gyulladás ellen mit javasoltok? (tudásbázis)
A Parodontax nekem is bevált, bár én termékmintaként kaptam - épp akkor, amikor vérzett az ínyem. Pocsék íze van, de használt. :)
Gingisolt próbáltad már? Fertőtlenít, recept nélkül kapható, elég sokoldalú szer.
Próbáld meg az ezüst kolloidot! Naturális antibiotikum, 600 féle fajta vírust, bacit, stb. képes elpusztítani.
Nézz utána neten hogy fogínygyulladásra mikor, mennyit, hogyan kell használni! :)))))
Dentálhigiénikust, elsősorban. Ha tasakok vannak kialakulva, akkor irány a parodontológia.
Végigcsináltam, semmilyen csoda fogkrém, meg szájvíz nem segít, maximum átmenetileg. 2 éve semmi baj az ínyemmel, évente járok fogkőleszedésre, tisztításra. :)
Ha sokáig halogatja az ember,akkor a csontállomány elkezdhet pusztulni, kilazulnak a fogak (mint nálam) ami nem a legjobb dolog.
Kellett egy lelkiismeretes orvos, aki észrevette, amit a többi leszart...
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki melyik agyhártyagyulladás terjed most és mi az oltás neve, ami ellene van?
- Egy hét bölcsi - majd két hét otthon. Vissza-viszatérő nátha, köhögés ellen mit javasoltok?
- Milyen vitaminhiány okozhat fáradságot, álmosságot? Mit (vitaminkészítmény vagy bármi egyéb) javasoltok ellene?
- Mit lehet kezdeni szőrtüszőgyulladás ellen? Már mindent kipróbáltam...
- Mit lehet tenni fogínygyulladás ellen? Tudjátok mikor az ínyen kijön az a gömbszerü valami.
- Házi praktikák fogfájás, fogínygyulladás ellen! Ki mit csinál ilyenkor?