Foghúzásnál kérhető, hogy varrják össze a sebet? (tudásbázis)
Jajjj... nekem még csontot is kellett kiszednie mert annyira rossz irányba nőtt a bölcsességfogam. Kb. 3 napig nem bírtam óriásira nyitni a számat, de amúgy nem volt semmi.
Ha az ember elhagyja magát, akkor nehezebb a gyógyulás és minden vacak kijön rajta, amiről hallott itt-ott.
El kell határozni, hogy ez muszáj, végigcsinálod és kész. Nem lesz semmi baj.
nekem nem olyan régen huztak fogat,ami bele is tört,és vésni is kellett.vérhigitót 5 napig nem szedtem előtte,és semmi bajom nem lett. vér is csak kevés volt azon amit az inyre tettek.ráadásul cukorbeteg vagyok,és még is tudtam másnap enni,valamint hazaérve,rendesen tudtam inni,és beszélni. ne hidd el a sok butaságokat,amiket mondanak neked a környezetedben.
elb jól irja,másnap eheted a husikát is.
Szájzárlat? Nehogy megrázzon!:)
Bocsi, biztosan szájzárat akartál írni, de az egészen más dolog. :)
Nem olyan király ha varrják mert a végén már lógott a madzag össze-vissza és viszketett is. Már úgy voltam vele h kiszedem magamnak.
Szóval örülj ha nem kell varrni.
szoktak akkor is, ha vki vérhígítót szed.
nekem kb 4 hónapja húzták ki a bölcsességfogamat, nem varrta össze, és elég sokat is szenvedtem vele.
Ha összevarrják, akkor mehetsz vissza varratszedésre.
Begyógyul anélkül, már következő napon eheted a rántott húst másik oldalon :)
További ajánlott fórumok:
- Rosszul összetett szavak lánca :-)
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Milyen méretű takarót varrjak mélykocsiba kisbabának?
- Ellopot iratok esetében kérhető az iratok pótlása későbbi befizetés mellett?
- Függönyöket szeretnék olyan helyen, ahol meg is varrják jó áron...tudtok ilyet?
- Hogyan varrjak kisvakondot?