Finom sült kacsacomb recept
A Finom sült kacsacomb hozzávalói:6 kacsacomb
4 babérlevél
2 ág rozmaring
2 kiskanál kakukkfű
só
bors
A Finom sült kacsacomb elkészítési módja:
A kacsacombokat a sütés előtti napon szórd meg rozmaringlevelekkel, összemorzsolt babérlevéllel, kakukkfűvel, illetve ízlésed szerint sóval, borssal. Tedd hűtőbe a fűszerezett húst. Másnap egy papírtörlő segítségével töröld le a fűszerek nagy részét, és a combokat tedd egy magas falú tepsibe. Öntsd fel vízzel, majd a combokat fedd le egy alufóliával, és told előmelegített sütőbe. Egy óra múlva vedd le a fóliát, és süsd egészen addig, míg a hús átsül. Időnként locsolgasd a combokat, hogy ne száradjanak ki, illetve félóránként fordíts rajtuk, hogy minden oldaluk alaposan átsüljön.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2013. okt. 11. 17:35
A finom sült kacsacomb elkészítési módja és hozzávalói.