Finom kaprimártás recept
A Finom kaprimártás hozzávalói:1 marék kapribogyó
1 fej vöröshagyma
2 dl húsleves
3-4 evőkanál vaj
1 csapott evőkanál liszt
fél citrom leve
A Finom kaprimártás elkészítési módja:
Olvaszd meg a vajat, és pirítsd benne üvegesre a nagyon apróra vágott vagy lereszelt hagymát. Szórd bele a kapribogyót, és add hozzá az apróra vágott petrezselymet. Hintsd meg liszttel, csorgass rá citromlevet, majd engedd fel a húslével. Forrald fel, ezután pedig állandó kevergetés mellett lassú tűzön főzd össze. Ha van kedved, botmixerrel összeturmixolhatod, vagy a húsra öntve máris fogyaszthatod.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2015. febr. 5. 18:18
A finom kaprimártás elkészítési módja és hozzávalói.