Fiatalon szívritmus zavar? (beszélgetős fórum)
Értem.
Sajnos nem tudom mi okozhatja nálam.
Mert sok sok dolog volt velem, amikor először rám tört.
Érettségi előtt sokat járt az eszem a halálon.
Meghalt nagybátyám autoimmun betegségben. Aznap éjjel riadtan fel először úgy mintha nagyon verne a szívem.
2 év után barátom megcsalt.
Egyszercsak véget ért a tanfolyamom.Munkám azóta semmi.
Itthol téblábolok. Az anyagiak se jók.
Sokat vitatkozok. Hol anyummal...hol barátommal.
A legfrissebb viszont a terhességem megszakítása volt. 20 hetesen kellett rendellenesség miatt megszülnöm.
Ezért már magam se tudom mi válthatta ki nálam.
Sovány alkat vagyok 45 -47 kg. Míg suliba jártam semmi bajom nem volt. Társaságba voltam. De itt ebbe a pici faluba...semmi nincs.Gondolkoztam hogy menni kellene fősulira. De ezek az anyagi dolgok...
A stressz is lehet oka, amit meg lehet tanulni kezelni.
Az ásványi anyagok,vitaminok hiányához vezet - mert a stressz ezeket felhasználja.
Pótolni kell a hiányt.
Nekem is akartak adni majd mondtam mit szedek.
Mutlivitamin Q-10 omega-3 ca-mg szőlőmag kivonat lecitin meg milyenek.
Valamint tejsavó fehérje.
a vérnyomásra meg petrezselyem-fokhagyma kapszula.
Oké minden gyógyszer nélkül. Jó tény néha van hullámvölgy .
Ha nyelni kell, az spec. UH szívvizsgálat
Ritkán alkalmazzák, de akkor sem egy nagy durranás
érzéstelenitik a garatot
Inkább vitamin mint" méreg".
Csak kezd elegem lenni belőle. :-(
Nincs pánik... jön ez.
Míg tanultam, semmi bajom nem volt.
Most meg...
Olvasd el ha gondolod
Szedj vitamint de ne ilyen bérest meg supradin f t mert az felesleges pénzkidobás ;)
Sokat jelent a mozgás meg a vitamin.
engem amikor elkapott egy hónapig bezárva éltem mert nem mertem kimenni olyan halálfélelmem volt
Köszönöm az infót. Engem ngyon az ijesztett meg, hogy van olyan vizsgálat is amikor tükröt kell nyelni, mint a gyomornál. Ezt szeretném elkerülni.
A Mps-ről meg megint csak nem hallottam.
Hiába neveznek pánikosnak. Ritkán van rohamom. Szorongásom az inkább többször volt. Ezért is vagyok a témában tájékozatlan. A google-n meg csak felületesen találtam cikkeket.
Nem olyan.
Csak rajtad vannak a tappancsok, az értékek meg tárolódnak a kütyüben, amit kiértékel a kardiológus.
Digitális vérnyomásmérőm van. A pároméké úgy jelzi, hogy egy szív középen megszakad, az enyém IHB - t ír ki amikor ritmus zavarom van.
Igazi pánik rohamom egy hónapja volt. Olyankor is a vérnyomásom ugrik ki ès a pulzusom volt olyan, hogy135 volt. De akkor mellé társult a szájszárazság, halálfèlelem.
Mostanába viszont magától érzem, hogy csak szédülök. Innen már tudom, hogy valami van. De amugy nyugodt állapotban vagyok.
Gyógyszert nem szedek, mert meggyűlt a bajom velük. Csak a Frontin 0,25-öshöz nyulok, de csak akkor ha rohamom van. Amugy elvagyok nélküle.
Holnap azért elmegyek az orvosomhoz. Ha ad beutalót a kardiológiára akkor milyen vizsgálatokra számithatok?
A kórházban nekem is béta trutyit akartak adni. Azt elmentem egy maszekhoz megmondtam mi a szitu azt mondta be ne merjem szedni a bétát mert hozzászokik a szervezet és követelni már utána.
Nincs gond a szívemmel de a pánikosok jobban megérzik a kis ritmus dolgot valamint a legtöbb pánikosnak Mps e van amit zavarnak érzékel sok digitális mérő
További ajánlott fórumok:
- Kinek van szívritmuszavara, ki esett át szívkatéterezésen?
- 24 órás szívritmus-mérőt(nem tudom a pontos nevét) akarnak feltenni rám.Mi az? Mekkora valamit képzeljek el?
- Időnként nagyobbat dobban a szívem? Lehet, hogy szívritmus zavarom van?
- Ez "csak" sima szivritmus zavar?
- A szívritmuszavar oka lehet a rendszertelen, egészségtelen étkezés? (bővebben lent)
- Valaki tud bővebbet a szívritmuszavar miatti szívkatéterezésről?