Egy fiatal nő kezdeményezheti a tegeződést egy idősebb férfi felé, akit gyerekkora óta ismer,de már ciki a csókolom? (beszélgetés)
Furcsa lenne. Régen az volt egyébként,hogy ha egy lány nagyobbacska lett,az addig csak oda magázott férfi elkezdte Kezét csókolomozni a fiatal lányt.
De ma egy fiatal nő falnak menne,ha lekezétcsókolomznák.
Tegnap egy kicsit kiakadtam. A számunkra eddig ismeretlen szavazóbiztosok a 30 éves fiamAT és engem is - bár fiatal anyukaként szültem - végig tegeztek. Soha nem láttunk egyiket sem eddig.Mikor végeztünk, kórusban üvöltötték. Sziasztok !!!
cca korombeliek lehettek.
Én Papâval megittam a pertut a kerítésszaggató pálinkájâval. 😵
Azt mondja: te M! Kitaláltam valamit. Tegezzük már egymást ba@zod! :D
Oké, akkor szia Papa. :)
Isten éltessen!
🎂🎂🎂🎂🎂
olvastam
Ha jó napottal köszönsz csókolom helyett érezteted a másik féllel, hogy felnőttél. Ekkor felajánlja hogy tegeződjünk, vagy marad a jó napot.
Aki felajánlja, hogy tegezd, de nem áll rá a szád a sziára mondd azt hogy szép napot. Se nem magázod se nem tegezed. Nekem bejött.
Ma sokan a Csókoloúgy értékelik, hogy "jaj, öreg vagyok"Pedig régen a Kezét csókolom a rangnak,nem a kornak szólt.
A 20 éves grófnőnek azt mondta a 30 éves cselédlány,hogy Kezét csókolom, méltóságos asszony. A grófnő erre: Jó napot,Mari!
De a 30 éves báró úr is azt mondta a grófnőnknek, hogy Kezét csókolom, a 30 éves cselédnek meg Jó napot.
Régen egyébként előfordult, hogy a nő magázta, a férj tegezte aszsonyát.
Azóta egyébként összesziáztam még két idősebb férfival.
További ajánlott fórumok:
- Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban? - És mi lett belőled?
- Szellemekkel kapcsolatos gyerekkori élményetek volt már?
- Mai gyerekek kontra mi gyerekkorunk
- Mint férfi, tetszik, ha a párod, vagy egy lány, aki tetszik, kezdeményez?
- Egy nő kezdeményezhet, vagy hagyja meg a férfinak?
- Orvos beteg kapcsolat...Kinek illik kezdeményezni a tegeződést?