Fiam apjának joga van.. (beszélgetős fórum)
Vagy nem azért sít-e, mert az anyjához viszik vissza? Minden lehet, meg az ellenkezője is.
A FI leírása alapján a logikus az lenne, akkor sírna a gyerek, ha elviszi az apja, nem amikor visszaviszi.
Kár, hogy nem tudnak kulturáltan elválni. Szomszéd házban a férfi első házasságából 3 fiú minden szerdán, és minden 2. hétvégén itt van apukánál, az új feleségnek van két gyereke.
Apuka szerdán suli után megy értük, és este 7:-körül viszi haza. A 2. hétvégén pénteken szintén suli után elhozza őket és vasárnap estefelé viszi őket haza.
A házi feladatokat itt megcsinálják vasárnap délelőtt, délután játszanak.
Ha ez mind igaz, akkor miért teszed ki a gyerekedet ennek?
A Gyámhivatal, ennél kevesebbért is megvonja a láthatást, illetve felügyelet alatt láthatja, szülő, nagyszülő.
Emellett eltörpül, hogy elmegy-e az apa az évnyitóra , vagy sem.
Szia!
Ne haragudj, de én foggal körömmel küzdenék, hogy a gyereket ne vigye el az apja!
Az, meg hogy hol látja az iskolában távolról, biztos nem érdekelne!
Az én szüleimhez sem vittem a gyerekeimet, mert ittak, nemhogy egy ilyen idióta embereket kelljen szegény kicsinek eltűrnie!
Vannak jogai, de akkor biztosítson megfelelő környezetet egy kisgyermek számára!
Biztos nem adnám oda a gyereket, hogy ott aludjon ezeknél! Nem is tudom hogy tudsz azokon a napokon aludni!?
Nagyon sajnálom, hogy így alakult! 😢
De neki ezek csak mellékes problémák, inkább zavarja az, hogy látja valahol a gyerek apját.
Vajon miért zavarja ennyire az apa látványa?
Van egy új férje, és attól is gyerekei, miért foglalkozik a másik pasival?
Ezek szerint, nem a gyereket félted, hanem a saját kis bosszúd a lényeg...
Elnézést, de ebből az egészből számomra ez jön le, hiszen nem a gyerekedet félted, hogy az apja vagy a nagyszülők bántják, éheztetik, nem látják el megfelelően, hanem te nem akarod látni az évnyitón.
Jajj, érthetetlen sok helyen amiket írsz, de azért megpróbálok válaszolni.
Naszóval, gyámügy vagy bíróság, ahol kérvenyezheted,hogy gyerek,csak és kizárólag a te jelenlétében találkozhat apjával x időre, x helyen. Ugyanis ha nagymama vigyáz rá aki napi rendszerességgel iszik, akkor ott kiskorúnak helye nincs!☝️ Ha apa iszik és vezet,akkor szintén!☝️
Nem neked kell felhúzni az orrod, hanem a gyekedet megvédeni esetleges veszélyektől!☝️
Az apjáét.
Itt látszik,hogy mennyire buták.Miért is kellett volna az anya vezetéknevét viselje?
Nagymama úgy vette ezt,mint valami felhatalmazást,vagy nem is tudom.
Ez nagyon kevés ahhoz, hogy a láthatást megvonják.
Gyorsan vezet? Mihez képest?
Sokszor megbüntetik gyorshajtásért?
'Nagymama azt is a fejemhez vágta,hogy a pici nem is az én gyerekem,mert nem az én vezetéknevem viseli '
Te nő vagy?
Ha igen, akkor miért kellene a te vezetéknevedet viselnie a gyereknek?
Kinek a nevét kapta?
Nem a tiedet, az oké, az apjáét?
Iszákosan is vezet exem,vagy ha nem is piás,akkor is sokkal gyorsabban vezet a megengedettnél.
Van olyan,hogy enni sem ad a gyereknek,ezt a gyerek mesélte többször is.Vagy odatol vacsoraképp egy kis műzlit.
A gyerek minden alkalommal sírva jön haza.Kell 1 óra míg lenyugszik.
Nagyon hosszú lenne leírni a történetünk,hogy érthető is legyen.Iszákos anyuka,1 indok volt a sok közül,amiért szétmentünk.
Elvárták volna,hogy az újszülöttet simán otthagyjam nála,ha én is mentem,akkor belém kötöttek.Nagymama azt is a fejemhez vágta,hogy a pici nem is az én gyerekem,mert nem az én vezetéknevem viseli stb stb..borzasztóan hosszú lenne leírni mindent.
Dolgoztam egy olyan helyen,ahol az ő ismerősei is munkatársak voltak.Rám uszította őket.Volt hogy az utóbbi terhességem alatt is simán fellöktek,kötekedtek..
Hidd el megvan az okom amiért ennyire ellenséges vagyok.
További ajánlott fórumok:
- 5 tibeti jógagyakorlat. Aki csinálja, ide!
- Nem találok nevet a fiamnak! Segítség!
- Mit tegyek ha a fiam 22 évesen nem akar dolgozni?
- Betegek jogai
- Ki tekinthető a gyermek apjának? Kinek a nevére anyakönyvezzék?
- Aki tud segítsen! A fiamat felvették levelezőn jogász szakra, de nem vagyunk jártasak, mire kell figyelni milyen teedők vannak?