Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Fiam apja rémes állapotban hozza haza a gyereket... fórum

Fiam apja rémes állapotban hozza haza a gyereket... (beszélgetés)

1 2
35. Banános Zselé (válaszként erre: 34. - 8d00a82c06)
2023. ápr. 24. 18:12
igen értem
34. 8d00a82c06 (válaszként erre: 32. - Banános Zselé)
2023. ápr. 24. 18:11

Nincs gyereked.

Ha nem vagy elvált szülők gyereke akkor pláne fogalmad sincs a helyzetről!

Anyuka mèrges apukára. Nem ez miatt. Bármi miatt. Kákán is csomót keres. (Már ha ezt èrted..)

2023. ápr. 24. 18:10
Annyiban igaza van a Fórumindítónak, hogy feltett egy kérdést, aki tud segíteni, az válaszoljon rá. Nem kell apukára köpködni, de csak anyuka felelősségét keresni ebben a történetben is felesleges, mert azzal az erővel, hogy anyuka csomagoljon váltóruhát, apuka is vehetne a gyereknek ruhát, amit ráad, amikor játszani mennek.
2023. ápr. 24. 18:07
mindenki írhat véleményt, fogad el hogy én más hogy láttom mint te
31. 8d00a82c06 (válaszként erre: 30. - Banános Zselé)
2023. ápr. 24. 18:05

Jajj,hagyd már ezt!!

Hány asszonyon ès gyereken vagy túl??

2023. ápr. 24. 17:59
szerintem anyuka nem ok nélkül mérges, meg biztos volt más ruha, akkor nem írta volna ki a fórumot
29. Főnix3 (válaszként erre: 24. - Banános Zselé)
2023. ápr. 24. 17:57
Szerintem anyuka mérges volt. Anyukánál nem koszolhatja össze magát...
28. Channa* (válaszként erre: 23. - Banános Zselé)
2023. ápr. 24. 17:38

Lehet, hogy azért, mert nincs váltó ruha. Azt is kellene csomagolni, ha apánál nincs.

Lehet, hogy én gondolkodok rosszul, de ha pl. nem a sarki játszóra mentünk, hanem pl. a Városligetbe, akkor tuti, hogy vittem egy másik ruhát, hogy ne fülig sárosan utaztassam a gyereket a BKV-n.

Ha otthon leette magát vagy magára öntötte a kakaóját, akkor sem vártam 2 napot, hanem átöltöztettem.

Nálunk így szoktuk.

Még magamnak is viszek váltóruhát, mert bármi történhet, nem?

2023. ápr. 24. 17:31

Azt nem értem, miert nincs ott valtoruha...

Volt egy exem, semmilye nem volt ott a kislányának és őt nem zavarta. Hogy pl egy spontán strandolás nem lehetett, mert nem volt furdoruhaja a kislanynak, ha nem csomagolt neki az anyukaja arra a hetvegere.

Nem voltunk sokaig egyutt, de en azert ugy kepzelném el, ha elválnék, hogy nem kell borondbe csomagolnom, ha mennek a gyerekek, mert az apjuknal is van idojarasnak megfelelő pizsama, polok, nadragok, fehernemu.

26. 8d00a82c06 (válaszként erre: 24. - Banános Zselé)
2023. ápr. 24. 17:13
Egy gyerek megijed ha az anyja ott szidja mellette az apját,főleg ha közben a gyerek vèrèt is szìvja!
2023. ápr. 24. 16:59
gondolom nem véletlenül váltak el
24. Banános Zselé (válaszként erre: 21. - Főnix3)
2023. ápr. 24. 16:57
biztos történt valami azért sír a gyerek
23. Banános Zselé (válaszként erre: 13. - Channa*)
2023. ápr. 24. 16:55
de apa miért úgy küldi vissza a gyereket, hogy a zokija is vizes, el kénne olvasni a fórumindító első hozzászolását
22. Főnix3 (válaszként erre: 13. - Channa*)
2023. ápr. 24. 16:23

Én nem is akartam, hogy a gyerekeim mindig tiszták legyenek. Mikor játszóra mentünk és is koszosan mentem haza, hisz ugrottak rám, öleltek, de sosem zavart. :)

Ha fagyizni mentünk játszó után, akkor volt a kezecskéjükre törlőkendő. :)

21. Főnix3 (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
2023. ápr. 24. 16:18

Az szép! válaszolnál a kérdésekre is? Váltóruhát más is kérdezte!

Nekem a három gyerek a sárban is dagaszthatott, van mosógép, ki tudtam mosni. a kicsi még a kezét sem szereti bepiszkolni. Hagyd a gyereket, hogy élvezze a gyerekkort!

Miért sírt a gyerek?

20. Főnix3 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. ápr. 24. 16:15

Bocsánat! Én egy kicsit másként gondolom a dolgot. A gyerek ha maszatos, mocskos, saras, vizes, az jelentheti, hogy élvezte a napot, taposott a pocsolyába, dagasztott a sárba.Meg kell tapasztalni ezt is. Csomagolj neki váltóruhát, hogy át tudjon öltözni. Majd kimosod, viszont az emlék örökké ott marad a gyerekben.

Miért sírt a gyerek? Tudta, hogy haragudni fogsz, mert koszos lett?

19. Józsibirka (válaszként erre: 18. - Józsibirka)
2023. ápr. 24. 16:00
Ja, bocs, nem ideakartam, vagyishogy, azt hittem masa fórumcím, eggyel elirtam, bocsesz...
18. Józsibirka (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
2023. ápr. 24. 15:59

Miattunk mi,,,

Tiszta kamu vagyol he!

17. Napsugár8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. ápr. 24. 15:25

"... ő másnap délutánra borzasztó koszosan hagyja rajta.Fenéktől bokáig leöntve..."

"Félek,hogy kinevetnének,hogyha ilyen problémákkal jelentgetném be."

Egy kisgyereknél előfordul, hogy akár naponta többször is ki kell mosdatni a koszból, és tiszta ruhát adni rá. Másfél, két napig ugyanabban a ruhában van? És csodálkozol, hogy koszosan viszi vissza a gyereket?

Jogos a félelmed. Inkább a váltóruhán, cipőn törd a fejed, és ne a feljelentgetésen!

16. unom (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
2023. ápr. 24. 15:18
Milyen segítséget szeretnél?
15. aszparagusz (válaszként erre: 12. - L.Anikó2)
2023. ápr. 24. 15:12

Itt milyen jogai vannak a távol élő szülőnek, ami szerinted nem helyes?

Elviszi a gyerekét a játszótérre tiszta ruhában és onnan koszosban viszi haza. Ez plusz jogosultság?

14. aszparagusz (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
2023. ápr. 24. 15:11

Keselyűk.

Miért is? Mert félinformációk alapján nem köpködjük apukát?

Milyen idős a gyereked? Amikor elmegy az apjával, adsz neki váltóruhát?

Milyen segítséget szeretnél?

Jelentsd be a gyámhatóságnál, az önkormányzatnál, a rendőrségen is, hogy te tiszta ruhában adod át apukának a gyereket, ő meg koszosan hozza vissza.

13. Channa* (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
2023. ápr. 24. 15:09

És te mint fórumozó, milyen vagy?

Egy kérdésre nem válaszolsz, és elvárod, hogy köpködjük a volt férjedet.

Ki írsz egy kérdést és a következő hozzászólásod már fröcsög a rosszindulattól, mert nem tudtunk neked tetszőt írni.

Amikor a gyerek veled van, akkor nem szokta összekoszolni magát? Ezt, hogy csinálod?

Én, mint köztudottan tökéletes anya, stb. nem tudtam megcsinálni, hogy mindig tiszta legyen a gyerekem;)

12. L.Anikó2 (válaszként erre: 7. - 94a06e9696)
2023. ápr. 24. 15:04
Örülj neki, hogy nem tudod elképzelni. Ezek szerint nem volt ilyen tapasztalatod. Tapasztalatból mondom, hogy átestünk a ló túloldalára. A nevelő szülőt senki nem védi. A távol elő szülőnek meg csak jogai vannak.
2023. ápr. 24. 14:59
De tényleg, válaszolj már légyszi arra, hogy van-e váltóruhája, játszóruhája! Gyereket otthonról sosem vittem-küldtem el anélkül.
10. 8d00a82c06 (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
2023. ápr. 24. 14:57
Mert nem köpködjük fèlinfók alapján apucit??
2023. ápr. 24. 14:56

Ti fórumozók sajnos olyanok vagytok mint a kesejűk.mindenhova odaszóltok valamit,ami lehúzza a fórumindítót,semmi segítséget nem nyújtotok.Csak idejártok fröcsögni.

Sajnálom,hogy MIATTATOK elsz.ródott a hoxa.

8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - 94a06e9696)
2023. ápr. 24. 14:55
Akkor képzeld el nehezen
7. 94a06e9696 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. ápr. 24. 13:42
Nehezen tudom elképzelni, hogy apuci direkt összekoszolja, és sarat tesz a cipőjébe, amihez a gyereknek semmi köze, és ő ott ellenkezik...
2023. ápr. 24. 13:15

Nem tudom, hogy miért, de próbálsz valamit találni a gyerek apja ellen. Én ezt érzem, de lehet, hogy rosszul.

Tehát, mindig koszosan viszi haza a gyereket a láthatás után?

Van váltó ruha az apjánál?

Inkább az zavar, hogy az utcai ruháját teszi tönkre vagy az, hogy koszos a gyerek?

Az kiderül, hogy a gyerek miért sír? Ugye nem szúrod le, hogy miért nem vigyáz jobban a ruhájára játék közben? Szidod az apját a gyerek előtt?

Miért lenne az jó, ha feljelenthetnéd? Ezzel mit érnél el? Nem akarod, hogy találkozzanak?

Nem vagyok jártas a témában, de ha a láthatást szeretnéd csökkenteni vagy megszüntetni, akkor azt kezdeményezheted az illetékes helyen, aztán, hogy neked adnak e igazat, azt nem tudom. Szerintem ahhoz sokkal súlyosabb dolog kell, minthogy koszos lesz játék közben a gyerek.

És még néhány kérdésem lenne: ha veled van, akkor nem szokott koszos lenni?

Ezt csak azért kérdezem, mert az én gyerekem roppant háklis volt velünk együtt, de sokszor előfordult, hogy nyakig sárosan, kutyaszarosan vittem haza a játszótérről.

Le is ette magát, és ugye volt, hogy a koszos, kajás kezét vagy száját a ruhájába törölte. Ezt fürdéssel és átöltözéssel megoldottuk és semmi baja nem lett a gyerekemnek;)

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook