Fiam apja rémes állapotban hozza haza a gyereket... (beszélgetés)
Nincs gyereked.
Ha nem vagy elvált szülők gyereke akkor pláne fogalmad sincs a helyzetről!
Anyuka mèrges apukára. Nem ez miatt. Bármi miatt. Kákán is csomót keres. (Már ha ezt èrted..)
Jajj,hagyd már ezt!!
Hány asszonyon ès gyereken vagy túl??
Lehet, hogy azért, mert nincs váltó ruha. Azt is kellene csomagolni, ha apánál nincs.
Lehet, hogy én gondolkodok rosszul, de ha pl. nem a sarki játszóra mentünk, hanem pl. a Városligetbe, akkor tuti, hogy vittem egy másik ruhát, hogy ne fülig sárosan utaztassam a gyereket a BKV-n.
Ha otthon leette magát vagy magára öntötte a kakaóját, akkor sem vártam 2 napot, hanem átöltöztettem.
Nálunk így szoktuk.
Még magamnak is viszek váltóruhát, mert bármi történhet, nem?
Azt nem értem, miert nincs ott valtoruha...
Volt egy exem, semmilye nem volt ott a kislányának és őt nem zavarta. Hogy pl egy spontán strandolás nem lehetett, mert nem volt furdoruhaja a kislanynak, ha nem csomagolt neki az anyukaja arra a hetvegere.
Nem voltunk sokaig egyutt, de en azert ugy kepzelném el, ha elválnék, hogy nem kell borondbe csomagolnom, ha mennek a gyerekek, mert az apjuknal is van idojarasnak megfelelő pizsama, polok, nadragok, fehernemu.
Én nem is akartam, hogy a gyerekeim mindig tiszták legyenek. Mikor játszóra mentünk és is koszosan mentem haza, hisz ugrottak rám, öleltek, de sosem zavart. :)
Ha fagyizni mentünk játszó után, akkor volt a kezecskéjükre törlőkendő. :)
Az szép! válaszolnál a kérdésekre is? Váltóruhát más is kérdezte!
Nekem a három gyerek a sárban is dagaszthatott, van mosógép, ki tudtam mosni. a kicsi még a kezét sem szereti bepiszkolni. Hagyd a gyereket, hogy élvezze a gyerekkort!
Miért sírt a gyerek?
Bocsánat! Én egy kicsit másként gondolom a dolgot. A gyerek ha maszatos, mocskos, saras, vizes, az jelentheti, hogy élvezte a napot, taposott a pocsolyába, dagasztott a sárba.Meg kell tapasztalni ezt is. Csomagolj neki váltóruhát, hogy át tudjon öltözni. Majd kimosod, viszont az emlék örökké ott marad a gyerekben.
Miért sírt a gyerek? Tudta, hogy haragudni fogsz, mert koszos lett?
Miattunk mi,,,
Tiszta kamu vagyol he!
"... ő másnap délutánra borzasztó koszosan hagyja rajta.Fenéktől bokáig leöntve..."
"Félek,hogy kinevetnének,hogyha ilyen problémákkal jelentgetném be."
Egy kisgyereknél előfordul, hogy akár naponta többször is ki kell mosdatni a koszból, és tiszta ruhát adni rá. Másfél, két napig ugyanabban a ruhában van? És csodálkozol, hogy koszosan viszi vissza a gyereket?
Jogos a félelmed. Inkább a váltóruhán, cipőn törd a fejed, és ne a feljelentgetésen!
Itt milyen jogai vannak a távol élő szülőnek, ami szerinted nem helyes?
Elviszi a gyerekét a játszótérre tiszta ruhában és onnan koszosban viszi haza. Ez plusz jogosultság?
Keselyűk.
Miért is? Mert félinformációk alapján nem köpködjük apukát?
Milyen idős a gyereked? Amikor elmegy az apjával, adsz neki váltóruhát?
Milyen segítséget szeretnél?
Jelentsd be a gyámhatóságnál, az önkormányzatnál, a rendőrségen is, hogy te tiszta ruhában adod át apukának a gyereket, ő meg koszosan hozza vissza.
És te mint fórumozó, milyen vagy?
Egy kérdésre nem válaszolsz, és elvárod, hogy köpködjük a volt férjedet.
Ki írsz egy kérdést és a következő hozzászólásod már fröcsög a rosszindulattól, mert nem tudtunk neked tetszőt írni.
Amikor a gyerek veled van, akkor nem szokta összekoszolni magát? Ezt, hogy csinálod?
Én, mint köztudottan tökéletes anya, stb. nem tudtam megcsinálni, hogy mindig tiszta legyen a gyerekem;)
Ti fórumozók sajnos olyanok vagytok mint a kesejűk.mindenhova odaszóltok valamit,ami lehúzza a fórumindítót,semmi segítséget nem nyújtotok.Csak idejártok fröcsögni.
Sajnálom,hogy MIATTATOK elsz.ródott a hoxa.
Nem tudom, hogy miért, de próbálsz valamit találni a gyerek apja ellen. Én ezt érzem, de lehet, hogy rosszul.
Tehát, mindig koszosan viszi haza a gyereket a láthatás után?
Van váltó ruha az apjánál?
Inkább az zavar, hogy az utcai ruháját teszi tönkre vagy az, hogy koszos a gyerek?
Az kiderül, hogy a gyerek miért sír? Ugye nem szúrod le, hogy miért nem vigyáz jobban a ruhájára játék közben? Szidod az apját a gyerek előtt?
Miért lenne az jó, ha feljelenthetnéd? Ezzel mit érnél el? Nem akarod, hogy találkozzanak?
Nem vagyok jártas a témában, de ha a láthatást szeretnéd csökkenteni vagy megszüntetni, akkor azt kezdeményezheted az illetékes helyen, aztán, hogy neked adnak e igazat, azt nem tudom. Szerintem ahhoz sokkal súlyosabb dolog kell, minthogy koszos lesz játék közben a gyerek.
És még néhány kérdésem lenne: ha veled van, akkor nem szokott koszos lenni?
Ezt csak azért kérdezem, mert az én gyerekem roppant háklis volt velünk együtt, de sokszor előfordult, hogy nyakig sárosan, kutyaszarosan vittem haza a játszótérről.
Le is ette magát, és ugye volt, hogy a koszos, kajás kezét vagy száját a ruhájába törölte. Ezt fürdéssel és átöltözéssel megoldottuk és semmi baja nem lett a gyerekemnek;)
További ajánlott fórumok:
- A férjem a 3 gyerekét hozzánk akarja költöztetni?!
- Kb hány cm a legkisebb "kuki"méret, amit merev állapotban láttál?
- Menstruáció előtt 2-3 nappal is áldott állapotba eshet valaki?
- Szívritmuszavarok, nyugalmi állapotban? Másnak is van ilyen tünete?
- Félelmek áldott állapotban
- Az elsozott ételt, hogy hozzátok "elfogadható" állapotba? pl.csülkös bableves?