Menstruáció előtt 2-3 nappal is áldott állapotba eshet valaki? (tudásbázis)
Köszi a válaszokat!
Igen én is tudom hogy még a beágyazódás sem történhetett meg.. de akár az is folyamatban lehet épp.... nemtudom...ezért is kérdeztem, hogy van-e itt olyan aki járt már hasonló cipőben?! Az is lehet, hogy csak kis csúszás, de az meg olyan bosszantó, hogy ha eddig nem csúszott, rendesen jött most meg miért csúszik...
ha azóta csak 4 nap telt el, még a beágyazódás sem történhetett meg
valószínűleg csak kis csúszásról van szó
Sziasztok! Van itt még valaki? :)
Új tag vagyok és a véleményetekre lennék kíváncsi.
Ez év júni elején hagytam abba a fogamzásgátlót, és azóta mindig rendesen megjött a vérzésem, általában 30-31 napos ciklusaim vannak. A fogamzásgátló elhagyása óta volt 6 normális ciklusom és vérzésem. Ebben a hónapban, a 30. ciklusnapon védekezés nélkül voltunk együtt a párommal,gondoltam másnap úgyis megjön. Most a 34. ciklusnapon vagyunk de még semmi... szerintetek lehet ebből baba? Igaz mi már szeretnénk hogy jöjjön, de ez volt az első védekezés nélkül, és nem értem, ha eddig pontosan megjött, akkor most miért nem.
szerintem hülyeség.
majd itt a hoxán megmondják, terhes-e
Esetleg egy terhességi teszt????
jó ötlet szerintem :)
18 évesen egy 17 éves fiútól miért szeretnél kisbabát? Már ne is haragudj..
Miből szeretnéd felnevelni? Van állásod 1 éve bejelentett amire kapsz TGYÁSt, GYESt stb? Van hol laknotok? Van miből megvenned a kelengyét?
Üdvözlök mindenkit!
Szeretnék segítséget kérni:
Én egy 18 éves lány vagyok a barátom 17.Nagyon szeretnénk már kisbabát,eddig mindig vigyáztunk hogy ne essek teherbe de most már nagyon szeretnénk!Én soha nem szedtem semien gyógyszert amitől nem eshetnék teherbe,de most nagyon szeretnénk!Nekem általában hónap végén 24-én szokott megjönni,mikor eshetek teherbe vagyis mikor van megérve a petém amikor teherbe tudnék esni??Mit kellene csinálnunk??Légyszives válaszoljanak már mert nagyon nagy szükségem van rá mert nagyon szeretnénk kis babát!!Elöre is köszönöm,várom a válaszokat!puszi mindenkinek!
Sziasztok!
Álltalában a ciklusom 28 napos, de most a 23-dik napon megjött. Miért? Hogy hogy?
Azt hittem, hogy most babás leszek vagy vagyok, de 5-6 nappal elöbb jött meg.
Elvileg nem eshet teherbe, ha a ciklusa megbízható.
De az ördög sosem alszik, ezt ne felejtse el. Nem hiszem, hogy 15 évesen szeretné elbaltázni az életét.
A srác pedig baromi buta és felelőtlen, ha arra sem volt képes, hogy legalább megszakítsa a dolgot, ha már nem gondoskodott óvszerről. Megbízhatatlan!!!
Hihetetlen számomra, hogy ennyire felelőtlenek a gyerekek, pedig ma már a csapból is ez folyik.
Szóval, nyugodtan mutasd meg neki ezeket a válaszokat, hátha elgondolkodik egy picit.