Szívritmuszavarok, nyugalmi állapotban? Másnak is van ilyen tünete? (tudásbázis kérdés)
Rendben. :)
Köszi az adatokat, feltétlen megkereslek a netes oldalakon. :D
Neked is további szép napot kívánok!
Megbeszéltük! :) Addig is várlak edzésre, tel.: 06 30/5388-738 ill. facebookon a Kovács Zsolt ill. a Defendo Basis self-defence oldalak az enyémek!
További szép napot neked!
Köszi a meghívást! :D
Igen, egymás után több nekem is szokott lenni és talán ez a legrosszabb. Én még gyógyszert is szedek rá és látod még mellette is van ilyen.
A Klinikán a Műszaki Főosztályon dolgozom adminisztrátor/titkárnőként.
Ha jösz majd UH-ra akkor ha gondolod átmehetünk együtt is. :D
edzések szerdán 18.00-19.30 ill. vasárnap 17.00-18.30 szivesen látlak ha van kedved! :) Legalább több lány lesz!
Én nem érzem a kihagyást csak az ütést. A legrosszabb ha egymás után több van vagy néha olyan mintha össze-vissza ugrálna 2-3 másodpercig. Na én ilyenkor ilyedek meg de ez szerencsére igen ritka. Mit dolgozol a Klinikán?
Szia! Akkor közel vagyunk egymáshoz mikor oktatsz, nem lakom messze a tűzoltóságtól. :D
Az jó, hogy minden nap gyalogolsz Te is. :)
Az tényleng úgy van, ha odafigyelsz akkor tuti érezni fogod hamarosan, de ha nem akkor is , csak legfeljebb nem olyan mértékben mint mikor figyeled magad. :) Szerintem ez egy idő után már pszichés dolog. Nekem is változó. Van mikor egy-két hétig nem is jelentkezik, de van mikor sűrűbben. Nem is tudom mitől függhet!? :D Nekem a hétvégén vacakolt többször. Van olyan érzésed, hogy néha még ki is hagy? Nekem ilyen is van és talán ez az ami megijjeszt inkább, nem a beütés.
Jó reggelt!
Írtad, hogy küzdősportot űzöl. Milyen sport és hol csinálod?
Én tornázom otthon DVD-re (Béres Alexandra, Réka, mellette naponta gyalog járok munkába és haza (Klinika)ami 80 percet jelent. Nekem ilyenkor is beüt a szívem. Volt, hogy meg is ijjedtem, mert szinte fájt. Nem foglalkoztam vele, mentem tovább.
A Magne B6-ot szeded folyamatosan?
Legközelebb mikor mégy UH-ra?
Legyen szép napod!
A dokimat Dr. Szokol Miklósnak hívják. Egy nagyon jó fej doki. Te kihez jársz?
Sajnos amiket leírsz én is ismerem. Gyógyszert miért nem kell szedned rá?
Szia Kzs!
ha az extrasystolék nem járnak egyéb más rosszulléttel (vérnyomás vagy ritmuszavar-kiugrás, stb) akkor nem kell vele foglalkoznod. Ha orvos is látott és az ultrahang is negatív volt nem kell aggódni. A napi 3-5 beütés nagyon kevés. Szinte minden embernek van, csak nem érzi meg. Ha a 15 év alatt nem rosszabbodott, akkor ezt kaptad ajándékba a természettől, vinned kell magaddal amíg élsz. Sokan vagyunk így. Ritmusos, szép napokat!:)
Nagyon megértelek, hogy félsz a dokiktól. Hát...igazán én se bízom mindegyikbe. Szerencsére azért van egy-két doki akiknek hiszek. Ilyen a kardiológusom is. Ő az egyik legjobb itt a Klinikán. :D
Nekem ilyen beütések voltak a hétvégén is. Érdekes, mert nyugalmi állapotban is jelentkezik és egyáltalán nem értem, hogy miért, pedig még ideges sem vagyok. Ja és a gyógyszert is rendesen szedem, pedig már elszeretném hagyni, de még nem tudom. :( Van úgy, hogy egy jó ideig nincs semmi, de van olyan időszak mikor több beütés is van. Tudod, akkor a rossz mikor még fáj is és nem értem miért. Szerintem ne félj és próbálj meg nem gondolni rá, mert ha pánikolsz az csak rosszabb lesz. Jobb lenne, ha elkezdenél sportolni valamit és lekötnéd a figyelmed. Oké, hogy akkor is előjön, de nem kell tőle megijjedni, tudom rossz érzés, de mikor nekem is torna közben jelentkezik folytatom tovább az edzést. :D
Szóval, fel a fejjel! :D
(Egyébként egy idősek vagyunk szerintem, ha a 71 a születési dátumod.)
Szia!
Én is érzek elég sűrűn beütéseket, olyankor egy kicsit megijjedek, mert kellemetlen, de szerencsére halálfélelmem még nem volt emiatt. Én mindemellett azért sokat gyalogolok és otthon tornázom heti 3 alkalommal. Szoktam torna közben is érezni néha, de nem foglalkozom vele.
UH-m nekem is volt, de szervi elváltozást nem találtak. Szedem a Betaloc-ot 2x1/2 szemet. Te szedsz rá valamit?
Köszi szépen! :)
Hogy vagy már?
Szia!
Én a DEOEC (debreceni Klinika) kardiológiáján kaptam a 2 hetes EKG-t. EGy nap alatt nekem se jelentkeztek volna a panaszok, viszont 2 hét alatt igen.
Jó egészséget kívánok Neked!
Szia!
Nekem a doki gyógyszert írt fel a problémámra (Betaloc 10 mg). Elkezdtem szedni felesével napi 2x, majd emeltem az adagot mikor úgy éreztem szükség van rá napi 2x1 szemre. Azt hiszem jól bevált. Egyébként ezt nekem a sok stressz hozta elő. Így még mikor úgy érzem be kell vennem egy szem Frontint is (0,25 mg).
Nálad mi a helyzet?
Változott a problémád?
Sziasztok!
Voltam a dokinál. Az elmondott apanszok alapján szerinte szívritmus zavarom van. Kaptam 2 hétre egy EKG-t, napi 2x kell elküldeni telefonon az eredményt. A pulzusom elég sokszor üti a 90-100 fölöttit. Volt már olyan is, hogy nem éreztem mégis magas volt. A doki már írt fel szívritmus szabályzó gyógyszert, de azt kétszer bevettem, nagyon rosszul voltam tőle, így nem is szedem. Most csütörtökön kell visszamennem. Kíváncsi leszek mit mond.
Szia!
Ultrahang volt és EKG. Nem tudom most mi lesz, ha átjutok egyszer.
Szia!
Holtert csináltak,vagy ultrahangot néztek?
További ajánlott fórumok:
- Kinek van szívritmuszavara, ki esett át szívkatéterezésen?
- Kb hány cm a legkisebb "kuki"méret, amit merev állapotban láttál?
- Menstruáció előtt 2-3 nappal is áldott állapotba eshet valaki?
- Félelmek áldott állapotban
- Kb 60-as pulzus jó egy 20 éves fiatalnál nyugalmi állapotban?
- Masfel ev koruli babanak hanyszor dobban a szive percenkent nyugalmi allapotban? (mi a kb. normalis)