Feta saláta recept
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
181 kcal
13 gramm
6,4 gramm
6 dkg sós lében érlelt (konzervdobozos) feta sajt,
4 dkg kígyóuborka,
1 kisebb paradicsom,
1 szál újhagyma,
őrölt fehérbors
A Feta saláta elkészítési módja:
A sajtot és a többi hozzávalót kis darabokra vágjuk. Egy kisebb tálban összekeverjük, az őrölt borssal fűszerezzük és legalább fél órára hűtőszekrénybe tesszük.
1 adag 181 kcal, 10 g fehérje, 13 g zsír, 6,4 szénhidrát.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: kiss67, 2007. dec. 27. 18:39
A feta saláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.