Festés számok szerint. Próbálta valaki? (tudásbázis)
Igen, ilyenen voltunk.
Ehhez szerinted nem kell semmi érzék?
Igen, én is azon voltam amin te. Be akartam linkelni, de nem engedi. YourArtban voltunk.
Csak mi nem erről beszélünk. :)
Ja, mi nem számos festésen voltunk! Csak annyi volt, hogy elő volt rajzolva, de a színeket mi kevertük, illetve az árnyékolást is magunknak kellett összehozni, stb.
El nem tudom képzelni, hogy a színek szerinti festésnél, hogy lesznek meg a fények és árnyékok.
Megnéztem egy pár képet ezekről a készletekről, azért mindegyiken vannak érdekes részek...
Szerintem kell, de mindenki maga érzi, hogy mire képes.
Barátnőm nagyon elfáradt, nem tudta követni, hogy hogyan kell keverni a színeket, gyors volt neki a tempó és volt, amit önállóan nem is tudott megcsinálni, pedig másolásban egyáltalán nem rossz.
Ezeket ő mondta.
Nem kell hozzá semmi véna.
Mi is voltunk a barátnőmmel tavaly.
Szerintem bátran vegyél. :)
Az amiről Channa ír fentebb, az most ingyenesen elérhető lesz a vírus miatt online. Kell a link? :)
Szia! Vannak szuper jól! Nem kell hozzá nagy kézügyesség. Egy barátnőm csinált nemrégen egyet és nagyon szép lett. Ha szeretsz ilyesmit csinálni nem lesz nehéz, inkább türelem kell hozzá.:D
Channa, ehhez a színeket meg mindent megkap az ember, nem kell kevergetni meg semmi csak pl. 2-es számot mindet kékre festeni stb.
Szerintem azért kell hozzá egy kis festői véna is;)
Voltam már a barátnőmmel úgy festeni, hogy előrajzolt vásznat kaptunk és a koordinátor mondta, hogy melyik színt, hogy keverjünk, milyen sorrendbe fessünk, stb.
Engem ez kifejezetten zavart. Már az is, hogy elő volt rajzolva a kép.
Én teljesen más színvilágban festettem meg a képemet, és a koordinátor hamar rájött, hogy nekem nincs szükségem a "vezetésére", ami azért volt, mert én gyerekként festőművész akartam lenni;)
A barátnőmnek viszont szüksége volt minden segítségre.
A festményeinken egyértelműen látszik a különbség, azaz az, hogy nekem van hozzá érzékem, neki meg nincs. Nem, nem lett rossz az övé sem, csak látszik.
Nem tudom mennyibe kerül egy ilyen "készlet", de próbáld ki! Szerintem nagyon jó szórakozás!
Ha nem sikerül úgy az első, ahogy gondoltad, akkor sincs baj, majd a következő jobb lesz!
És ne add fel, ha nem olyan, ahogy elképzelted, majd belejössz!
Szerintem elsőre egyszerű képet válassz, amelyen úgy látod, hogy kevés a szín, mert még azt is nehéz összehozni, hát még egy bonyolult rajzot, ami ezer színből áll.
Sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- A legidegesítőbb reklám szerintem...
- *UM* végződésű szavak nem ÁBC szerint
- Tudod mi az aszcendensed és hogy mi az életfeladatod az asztrológia szerint?
- Párhoroszkóp: vajon összeilletek a pároddal az asztrológia szerint?
- Hány fok van nálatok most a net szerint ?
- Próbálta valaki a természetes higiénia szerinti életmódot?