Fertőző betegség a szemen lévő árpa? (beszélgetés)
Nekem szilveszterkor jött ki, ezért felhívtam a barátaimat, hogy inkább nem megyek át, hátha megfertôzöm a 4 pici gyerekükbôl az egyiket vagy mindet... Az apuka felhívta az ismerôs gyerekorvost tanácsért, aztán visszahívott, hogy keressek jobb kifogást, mert a doki szerint nem fertôz :).
Puszikat azért inkább nem adtam, biztos ami biztos, és óvatos voltam, de egyik gyerek vagy vendég sem kapta el.
Na. ott még azért nem tartanak.
Köszi a biztató választ.
Ma nem vittem orvoshoz, mert már nem rendelt, de már rágebben is volt ilyen, akkor azt modta, ha jól emlékszem, hogy nem az.
Néha egymás után többször is kijött, és akkor azt modta, hogy vándorolhat. ( Mármint az árpa)
Van kenőcs, azzal kenem.
elvileg csak közös használati tárgyak mint pl szemceruza, közös törölköző és hasonlóktól lehet elkapni...
de az orvos mit mond??
További ajánlott fórumok:
- Homeopátiás szerek szemen lévő árpára..
- Létezik, hogy egy meglévő betegséget a terhesség "meggyógyít"?
- E coli bacilussal fertőzött a barátnőm 8 hónapos kisbabája de a felírt gyógyszert kihányja milyen gyógyszerekkel kezelik a betegséget?
- A húgyúti betegségek fertőzőek?
- Hepatitis A vagy B vírussal fertőzött gyereke van vagy volt valakinek? Nem tudok semmit a betegségről, de kutakodnék. Segítsetek.
- Ritka betegségben levő emberektől kérdezném, hogy kapnak-e valamilyen segítséget, és meg tudnak-e belőle élni? Bővebben lent