Férfi ránctalanítót tudtok ajánlani páromnak? (beszélgetés)
Megalázóóóó??? Az én Apám mióta ismertem, járt mani-pedikűröshöz, engem is ő vitt el először.
Szerintem kozmetikushoz is ment volna, ha szükség lett volna rá.
Enyemnek egy Dr. Hauschka kreme van, nem konkretan ranctalanitasra, inkabb apolasra.
L'Oreal-t, Garniert a cipomre se kennek az alapjan, amiket tartalmaznak.
Ez tuti nem a pattanásokra való,hanem a ráncokra.
Nem vettem észre,h szárítaná a bőröm,este szokott ez lenni ugyis,utána meg fürdés után,hidegen sajtolt kókuszolajjal szoktam hidratálni.
Elmondom mi a legjobb ránctalanító,férfinek nőnek egyaránt,és ingyen is van.Tojásfehérje!!!
Ha rántottát sütök,ami bent marad a héjba felkenjük magunkra,3-5 perc alatt kifehéredik,és konkrétan beszélni nem tudsz,úgy szétfeszít,mire kész a rántotta,pont lemossuk,és nekiállunk vacsizni.
Ajánlom mindenkinek!
Miért lenne megalázó?
Azt hiszed a férfiak nem járnak kozmetikushoz, manikűröshöz?
fórumindító, kérj segítséget a kozmetikusodtól. Ne drogériában kapható krémet vegyél, az hosszútávon kutyafülét sem ér.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok olyan jóslást, módszert, ami segít két férfi közül választani?
- Tudtok olyan webáruházat, ahol óriási méretű férfi ruhák vannak olcsón?
- Parabénmentes, feszesítő, ránctalanító arckrémet tudtok ajánlani 50 év felettieknek?
- Páromnak magas lett a koleszterin szintje, milyen könnyen elkészíthető fogásokat tudtok?
- Tudtok olyan számot/zenét, ami a tökéletes álombéli férfiről szól/vele kapcsolatos?
- Tudtok ajánlani Szegeden olyan üzleteket, ahol lehet (nem kínai) férfi pizsamákat kapni nagyobb választékban?