Férfi-nő barátság - hogyan hozod rendbe? (beszélgetés)
Sziasztok!
Az elmúlt napokban elég jól normalizálódott a helyzet köztünk. Tegnap este egy meglepi szülinapi bulit tartottunk a tesói szervezésével kb 30 fővel. Úgy érzem, most visszatettük ugyanarra a vágányra a barátságunkat, ahonnan elindultunk és ez jó:)Remélem, h tud is ilyennek megmaradni!
Mia87, ha bekukkantasz még ide:
és hogyan élted meg azt, hogy a jó barátod gyengéd érzelmekkel van irántad? zavart, vagy nem foglalkoztál vele?
köszönöm szépen a hozzászólásaitokat!
most megyek dolgozni; átgondolom,mi a jobb/ vállalhatóbb, a távolság vagy a közelség...
Engedd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak benne is.Az idő fogja megmutatni a hogyan továbbot. Lehet 1 hónap, lehet 1 év.
Tartsd tiszteletben az akaratát.
Nekünk se ment....
A pasi higgadt maradt, persze azt kerülte, hogy nem nyilvános helyen kettesben maradjunk...
Én nem tudtam úgy ránézni, hogy ne jönnének az emlékek/pillanatok amik szépek voltak.
Sokkal fájdalmasabb még újabb emlékeket gyűjteni és tudni, hogy barát, mint azt mondani,hogy nincs erőd így ezt csinálni szakítsatok meg minden kapcsolatot.
Szerintem.
beszéltünk erről, többször is; két hónapja próbálok Vele "normális" lenni, de tegnap este be kellett látnom, h nem bírok csak mint barát megmaradni mellette, de felrúgni sem akarom a Vele való kapcsolatot.
ezért gondoltam, megkérdezem itt, mit lehet tenni ilyenkor, hátha volt már vki, akinek sikerült helyrehozni egy ilyen barátságot...
Sziasztok!
Túl intimmé vélt férfi-nő barátságot hogyan terelhetnék vissza az eredeti kerékvágásba? Hova tegyem az érzelmeim, hogyan legyek megint jó és önzetlen, nem a saját érzelmeimmel foglalkozó, őszinte barátja? vagy tartsam távol magam Tőle?
További ajánlott fórumok:
- Interneten létrejött barátságok
- Őszinte barátság.....
- Mit tehetek, ha már az elején "elrontottam"? Férfi-nő barátság
- Mi lehet az oka, hogy férfi-női barátságban mindkettő elismeri a vonzalmat, a férfi mégis a párjánál marad?
- Szerintetek lehet barátságról beszélni férfi-nő között, ha az egyik fél féltékenyen reagál arra, hogy a másik a másik nemmel barátkozik?
- Véleményeket várok - férfi-női barátságról!