Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Férfi ing márkákkal kapcsolatos tapasztalatok fórum

Férfi ing márkákkal kapcsolatos tapasztalatok (beszélgetés)

16. -Mimi-
2013. aug. 13. 08:25

Én Pelle Doro ingeket veszek a férjemnek melóba.

Divatosak,olcsók,nem kell vasalni. ;-)

Még a tizenéves ing is úgy néz ki mint az új. Az ára meg 5-6 ezer körül van.

15. gribedli*** (válaszként erre: 13. - Rágógumi)
2013. aug. 12. 20:15

Probald ugy, hogy truzzi milano

A bagutta is szinten olasz marka. Nem olcsok ezek sem, de klasszikus olasz minoseg, szuper elvarrasok, egyszeruen tokeletesek. Es teny, hogy evekig birjak, a ferjem mindennap inget hord, szigoruan hosszuujjut, ilyenkor nyaron polot is, de munkaba csakis inget. Szoval latom, melyikek a pocsek varrasu ingek es melyikek a jok.

Pl a truzzi soha nem szoszosodik mert skotszalas pamut, ez is szamit. Egy feher ing plane ne maradjon szoszos a feketepulcsi miatt, mert akkor vasalaskor megszivod nagyon, en ezeket a szempontokat is nezem. Hosszu tavon pedig megterul a penz tobblet.

Egyebkent nekem is tetszenek azok amiket nem kell vasalni meg technologia meg minden, csak o azokat nem fogja felvenni soha az eletben:) ha nem tetszik a tapintasa, neki nem kell, kesz, meg sem veszi

2013. aug. 12. 20:04

Hilfiger eleg kicsi ingeket csinal, legalabbis a ferjem meg sose kapott magara, de nekem tobb holmim volt mar, egy pulovert es egy taskat leszamitva mind rossz minosegunek bizonyult, szakadtak, felfeslettek. A ferfi ingjeit nem tudom milyenek lehetnek.

Ferjem nem hordja a lent felsorolt markakat, viszont ha te vasalsz ra, akkor olyat probalj vele vetetni, amit nem nehez vasalni, esetleg vasalni se kell :)

13. Rágógumi (válaszként erre: 12. - Gribedli***)
2013. aug. 12. 19:46
gribedli***, hol veszitek ezeket az ingeket? Rákerestem a Truzzira, de nem sok találatot adott a google. Hol érdemes vásárolni?
12. gribedli*** (válaszként erre: 1. - Rágógumi)
2013. aug. 12. 18:53

Bagutta, Truzzi, Paul Smith. Ezek kozul a Truzzi birta ki a legtovabb, legtobb mosast.

A P.C nekunk is bevalt, ha csak sima feher kell, nagyon szepen birja a vasalast. A masik 3 marka azert tetszik mert nekem tetszenek a szinek, es a csikok, plusz ezekben talaltam karcsusitott fazonokat amik jok a ferjemre. Sztem sokat kell probalni, mert spec, akinek meg szelesebb a valla, es nincs egyaltalan pocakja, pici sem, na azon megint mashogy fog allni.

11. 645b490433 (válaszként erre: 7. - Rágógumi)
2013. aug. 12. 18:30
Mi úgy kaptuk őket használtan de nagyon szeretjük őket én azért mert csak áthúzom vasalóval, mert úgy csak szebb a férjem meg viselni, jó puha de van tartása.
2013. aug. 12. 18:18
Eterna ingekkel szemezek már egy ideje, de az ára valahogy mindig visszatart attól, hogy vegyek egyet. Ezt a márkát próbálta már valaki?
2013. aug. 12. 18:16
Ma vettem egy La Corvette-t. Hosszú ujjút, mert arra volt 40%-os engedmény és mert tetszett és mert pár hónap múlva úgyis kell majd. 15.980 - 40% = 9.590 HUF-ért jutottam hozzá. 100% pamut. Ha az ajándékozottnak is tetszik majd és nem fogjuk kicserélni, majd írok tapasztalatokat is :) Az eladó nagyon ajánlotta... remélem tényleg bejön.
8. Rágógumi (válaszként erre: 2. - Annie1130)
2013. aug. 12. 18:07
Köszi! Na most jól utánaolvasok a Tommy Hilfigernek és a Paul Smith-nek.
7. Rágógumi (válaszként erre: 4. - 645b490433)
2013. aug. 12. 18:06
Az Olympot már régen nézegetem, szerintem legközelebb kipróbálom. Nekünk is karcsúsított ingek kellenek egyébként. Köszi szépen!
2013. aug. 12. 18:05
Ami nekem még bejött eddig az a Venti. Vasalásmentes rövid ujjút vettem, 9.000 HUF-ért. Ezt is vasalom, mert nem bírom ki, hogy ne vasaljam :) De szerintem ezt tényleg nem lenne muszáj. A férjem ezt is nagyon szereti, kényelmesnek találja, és nagyon szép ing tényleg.
2013. aug. 12. 18:00
Jajj, de jó, hogy máris reagáltatok. Nemrég vettem Pierre Cardint 11.000 HUF-ért, rövid ujjú vasalás könnyítettet. Nagyon szép, jó az anyaga (100% pamut), de nem érzékelem, hogy könnyebb lenne vasalni, mint bármely másikat. De tény, hogy ránézésre jó minőségűnek tűnik, szerintem tartós lesz és a férjem szerint kényelmes viselet ebben a melegben is. Jó drágák az ingek!!! De sajna kell néhány, ha az embernek ez a "munkásruhája".
2013. aug. 12. 17:53

[link]

Nem kell vasalni és nagyon jó van belőle karcsúsított szabású is.

2013. aug. 12. 17:43
Hilfigert és Pierre Cardin-t érdemes venni
2013. aug. 12. 17:37

Mi nagyon szeretjük a Tommy Hilfiger-t és a Paul Smith-t. Nem éppen mondanám olcsóbb kategóriának, de elnyűhetetlenek és könnyű őket kezelni.

Jó minőségű, és olcsóbb kategória még a Pierre Cardin, amit ajánlanék.

2013. aug. 12. 17:30
Sziasztok! Férjemnek öltönyös munkája van és mindig bajban vagyok, ha inget keresek neki. Elég széles sávban mozognak az árak, de minőségben is nagyok a különbségek. Milyen tapasztalataitok vannak az egyes márkákkal kapcsolatban? Melyiket ajánlanátok jó szívvel?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook