Férfi ing márkákkal kapcsolatos tapasztalatok (beszélgetés)
Én Pelle Doro ingeket veszek a férjemnek melóba.
Divatosak,olcsók,nem kell vasalni. ;-)
Még a tizenéves ing is úgy néz ki mint az új. Az ára meg 5-6 ezer körül van.
Probald ugy, hogy truzzi milano
A bagutta is szinten olasz marka. Nem olcsok ezek sem, de klasszikus olasz minoseg, szuper elvarrasok, egyszeruen tokeletesek. Es teny, hogy evekig birjak, a ferjem mindennap inget hord, szigoruan hosszuujjut, ilyenkor nyaron polot is, de munkaba csakis inget. Szoval latom, melyikek a pocsek varrasu ingek es melyikek a jok.
Pl a truzzi soha nem szoszosodik mert skotszalas pamut, ez is szamit. Egy feher ing plane ne maradjon szoszos a feketepulcsi miatt, mert akkor vasalaskor megszivod nagyon, en ezeket a szempontokat is nezem. Hosszu tavon pedig megterul a penz tobblet.
Egyebkent nekem is tetszenek azok amiket nem kell vasalni meg technologia meg minden, csak o azokat nem fogja felvenni soha az eletben:) ha nem tetszik a tapintasa, neki nem kell, kesz, meg sem veszi
Hilfiger eleg kicsi ingeket csinal, legalabbis a ferjem meg sose kapott magara, de nekem tobb holmim volt mar, egy pulovert es egy taskat leszamitva mind rossz minosegunek bizonyult, szakadtak, felfeslettek. A ferfi ingjeit nem tudom milyenek lehetnek.
Ferjem nem hordja a lent felsorolt markakat, viszont ha te vasalsz ra, akkor olyat probalj vele vetetni, amit nem nehez vasalni, esetleg vasalni se kell :)
Bagutta, Truzzi, Paul Smith. Ezek kozul a Truzzi birta ki a legtovabb, legtobb mosast.
A P.C nekunk is bevalt, ha csak sima feher kell, nagyon szepen birja a vasalast. A masik 3 marka azert tetszik mert nekem tetszenek a szinek, es a csikok, plusz ezekben talaltam karcsusitott fazonokat amik jok a ferjemre. Sztem sokat kell probalni, mert spec, akinek meg szelesebb a valla, es nincs egyaltalan pocakja, pici sem, na azon megint mashogy fog allni.
Nem kell vasalni és nagyon jó van belőle karcsúsított szabású is.
Mi nagyon szeretjük a Tommy Hilfiger-t és a Paul Smith-t. Nem éppen mondanám olcsóbb kategóriának, de elnyűhetetlenek és könnyű őket kezelni.
Jó minőségű, és olcsóbb kategória még a Pierre Cardin, amit ajánlanék.
További ajánlott fórumok:
- Miért járok mindig ugyanúgy a kapcsolataimban, miért taszítom a férfiakat egy pont után, amikor addig vonzottam őket, és semmi baj sem törté
- Miért van az, hogy egyre több komolynak tűnő férfi a Hoxán sírja el bánatát, hogy az életben nem tud kapcsolatot létesíteni a női nemmel?
- Miért irkál neten más nőkkel egy házas férfi? Mi viszi rá ilyenekre? Sok kapcsolat megy így tönkre.
- Halak férfivel kapcsolatban valakinek valami tapasztalat?
- ....Szűz jegyű férfi - Skorpió jegyű hölgy ..... milyen tapasztalataitok van párkapcsolat terén?
- Skorpió férfi és bika nő! Tapasztalatok? Működik a kapcsolat hosszútávon?