Feltűnően sok hajszálat vesztek, rögtön menjek vele orvoshoz? (tudásbázis)
Szia! Pont mire mentem volna vérvételre, lettem nagylány, így holnap tudok menni. De amúgy fogorvos rendben, tehát nem attól hullik, orr-fül-gége is rendben. A többit vérvizsgálat után.
Szedem közben a Revalidot is :)
Köszönöm az érdeklődést! :)
Aranyos vagy. :)
Köszi a biztatást :)
Nagyon nagy súlyból fogytam ennyit, és ennek inkább érzelmi okai voltak eleinte. -az első 15 kg nagyon gyorsan ment le, a többi már okos tempóban, nem éhezve, hanem rendesen étkezve, és sporttal. De azért ha már megyek vérvételre, akkor erre is rákérdezek.
Érdekes, amit itt említetek lelki dolgokat.
Én elmondom nektek, 9 évig éltem kapcsolatban, az utolsó két évet napi egy Flector granulátummal kezdtem, mert sokszor lábra sem bírtam állni, annyira fájt a térdem. 4 hónapja elhagytam ezt.
aztán kb 5 éve össze-vissza véreztem. Az elmúlt 5 évben 2 alkalommal is volt eü. köretem, mert folyamatosan véreztem. Idén is, március, április, május egyhuzamban. És ahogy elköltözött, úgy állt be egyik napról a másikra a menzesz. És ez még nem minden. Én bánatevő voltam. A kapcsolatom kudarcait magamra ettem. És most nincs ilyen. Nincs kényszer, nincs zugevés, nincs rosszullétig zabálás. Helyette van 25 kg fogyás. Remélem a hajam is csak átmenetileg hullik.
Köszönöm, nagyon kedves vagy :)
Nem vagyok ám letörve, és nem is sírok utána :))
Ezt a kálciumhiányt ki lehet mutatni vérvizsgálaton? Mert oda úgy is megyek majd. :)
Bár tejterméket elég sokat eszem. sőt, főleg zöldség és tejtermék, amiket mostanában eszem.
most olvasom, az irásokat, drága ha elhagyott a párod, akkor örülj neki
legalább új életet tudsz kezdeni, ha valami nem volt jó miért sirnál érte?
olvas egy jó könyvet...
fejleszd magad....
járj utána, a helyes táplálkozásnak...
fejleszd magad, hidd el azért kaptad ezt az élethelyzetet hogy tanulj belőle :)
SZERINTEM, ne stresszelj, egyél változatosan , sok gyümölcsöt, zöldséget , sajtot
calcium hiányod van ha hullik a hajad ( vagy sokat mondogatod) .. hogy kihullik a hajam...
mert ettől is lehet
a szervezetnek fél éves tartaléka is lehet Calciumból... ha baj van akkor a táplálkozást érdemes felülvizsgálnod.
Ideges szerencsére nem vagyok, a fogyás az fix, azért az kellett is, mert nagyonnagyonnagyon kövér vagyok, még így is.
A gócvizsgálatot megcsinálom, bár amit kizárnék, az rögtön a nőgyógyászati góc. soha ilyen jó ciklusaim nem voltak, mint mióta elhagyott :))))
Ezt a Hairclinicet mindjárt felkutatom neten és utánaolvasok. :)
Nekem is idegi alapon kezdett hullani a válás után. :(
Szóval simán lehet attól.Meg ha sokat fogytál az is rátesz.Nekem a Revalid nem jött be,a Hairclinic jobban.De min.3 hónapig szedni kell.
További ajánlott fórumok:
- Miért nézik meg a pasik olyan feltűnően a csajokat?
- Barnító krémmel kentem be magam, és eléggé feltűnően foltos vagyok, mit tegyek hogy elmúljon? Enyhítsek rajta esetleg a feltűnő különbségen?
- Hogyan lehet eltüntetni pár ősz hajszálat?
- Az emberek nagyrésze utcán/buszon miért bámulnak ennyire feltűnően, idegesítően rám?
- Tengerimalacom feltűnően sokat iszik, valami baja lehet?
- Ha egy internetes oldalról lehet parfümöket rendelni feltűnően jó áron, biztos lehetek benne, hogy eredeti parfümöket árulnak?