Az emberek nagyrésze utcán/buszon miért bámulnak ennyire feltűnően, idegesítően rám? (beszélgetés)
Ezek szerint butaság az is, hogy az orvosok műtétközben maszkot viselnek?
Utánaolvastam.
Szlávik vajon miért ajánlja a viselését.
Remélem, majd saját károdon tanulsz!
Ja... csak "úgy" mások bosszantására nem vagy hajlandó hordani?
Engem nem bosszant 😂 szép napot
Nyilván valamennyit ér, nem találták volna ki direkt a te bosszantásodra!
Aha, a vírust átengedi, az oxigént nem, ugye? Kockázatcsökkentésről hallottál?
Szerinted mit ér 1 db textil egy állítólag veszélyes vírus ellen? Olvass utána kicsit és viseld a 30 fokos melegben nyugodtan én nem fogom
Lehet hogy a vékonyságod miatt néznek meg pár másodperccel tovább. Nincs ennek jelentősége utazás közben kénytelenek időnként egymásra bámulni az emberek. Hol fér el hova üljön le stb...
Velem is előfordul, hogy nézek valakire, mert tömegben elég nehéz mindig 2 ember közé nézni, aztán eszembe jut, hogy ne bámuljak már, de a plafont se lehet nézni állandóan, az is hülyén néz ki. Szóval, szerintem téged sem direkt bámulnak, csak pont arrafelé néznek ki a fejükből. Csak te érzed úgy, és pont te gondolod, hogy jaj de vézna vagyok.
Règebben engem is zavart, ha a buszon bámultak ,vagy máshol. De mostanra rájöttem, hogy szinte mindenki csak magával van elfoglalva, ha bámul, ha nem, úgyhogy már nem zavar különösebben.
Biztos feltűnő jelenség vagy!
Nagyon vékony vagy az biztos.
Sportolj valamit ne azzal foglalkozz ki miért nézz
Nem tömegközlekedem, igy nem is nézek másokat
DE
próbáltad már a tükröt?
Engem nem érdekel mások kinézete, azért nem nézem őket. A belső meg úgysem látszik. Nekem az számít.
én 10-15 évig egy dekát sem híztam,kivéve persze,mikor terhes lettem,akkor 18 kilót.aztán 50 után bőven bepótoltam.én senkit sem szeretek nézni,csak a földet,ha megyek.
Arra nem is gondoltál , hogy olyannyira szép vagy, hogy nem tudják levenni a tekintetüket rólad?
amúgy lehet azért mert nincs maszk rajtad a buszon vagy ilyesmi.... :D
engem is megnéznek...vasúton voltam hugommal, az őr állandóan nézett..felálltam, meg is fordult és nézte ami nincs 'seggem'...utána észrevettem mindenki néz...mondom van valami a homlokomon? hugom mondja azért néznek mert szép vagyok...pedig közel sem de ok 🤣🤣🤣
Viselj te is! Remélem, hamarosan büntetik, ha valaki anélkül közlekedik!
Nekem még sosem szóltak én sem viselem de nem is néznek meg az is igaz.
Ez a maszk nagyon jó pl ha csúnya valaki, esetleg ha nem hordja és azért nézik mert tényleg csúnya szegény akkor viseljen maszkot.
1x volt már fent ez a fórum akkor mire jutottál?
Az viszont jogos.:) Közlekedési eszközökön kötelező viselet.
Lehet nincs rajtad maszk? 😂 Manapsag azokat nézik ki nagyon akiken nincs, mintha űrlények lennének.
170 cm -hez az 50 kg nagyon kevés még egy nőnek is.
Ezért-e azt nem tudom.
Én nem szoktam bámulni senkit.
A beszélgetős fórumban is törölgetnek?
Lehet, hogy tényleg ennyire csúnya vagy.:)
Ne foglalkozz vele! Biztosan vannak még csúnyábbak is nálad. Te csak egy vagy a sok közül.
Vállalod magad és kész. Ne foglalkozz velük!
Nézz vissza!:D
Én nem szoktam senkit nézni, engem egyszerűen nem érdekelnek az idegen emberek.
Örülök, ha nem látom őket 😀
Egy kicsit tényleg sovány vagy, úgy 20-25 kiló rád mehetne izomban, ha szeretnéd, meg tudod oldani, elhatározás kérdése.
Hát ha vki ezért bámul, hát egészségére.
További ajánlott fórumok: