Féltékeny vagy a párodra? Mi "normális" és mi nem? (beszélgetés)
Én nem vagyok féltékeny, és soha nem is voltam. egy kicsit sem érdekelne, ha megcsalnának, azaz csak annyira, hogy kidobjam az illetőt. Én egy pasi miatt sem vagyok hajlandó rosszul érezni magam:)
Nekem elég nagy az önbizalmam, biztos azért nem hatnak meg az ilyenek, valamint nekem vannak sokkal fontosabb dolgaim, minthogy mindig ezen agyaljak. Keress valami elfoglaltságot ahelyett, hogy ilyeneken túráztatod az agyad!
Nem vagyok, soha nem is voltam féltékeny. Mindig megbíztam a páromban, sajnos még akkor is, amikor nem kellett volna.
Egészséges féltés persze van bennem (így bukott le aki csalt engem; ki is dobtam rögtön), de ez nem okoz kellemetlenséget egyikünknek sem.
Én nem vagyok féltékeny típus, nem is szoktam féltékenykedni, inkább féltés van bennem, de nem is adtak még rá okot, hogy az legyek. Ha okot adna rá a párom, akkor lehet, hogy az lennék, bár szerintem akkor hangot adnák neki, elmondanám mi esik rosszul és mitől vannak rossz érzéseim.
Ha Neked nincs okod, akkor próbálj meg kezdeni valami a zöld szemű szörnyeteggel, mert a károdra, a kapcsolatod kárára fog válni! Ne hagyd!
Érdekelne, hogy ki mennyire féltékeny és, ha az, akkor miért? Van-e okod és letudod-e küzdeni valamilyen formában?
Sajnos énrám rámtör, sőt mostanában egyre gyakrabban és emiatt nagyon rosszul érzem magam.
Sziasztok!
Úgy tűnik én totálisan hülye vagyok, kiakadtam karácsony első napján. Most a húgom nem is volt annyira vészes, de a 15 éves lánya szokásához híven csinálta a fesztivált a párom előtt. A párom persze adta alá a lovat. Mondtam is a páromnak, ha így folytatja hazamegyek és kilépek az életéből, ha így akar tovább viselkedni. Elszállt az agyam egy kissé.
Ne várd meg, míg borul a bili!
Próbálj meg beszélni vele nyugodtan, mondd el neki, hogy ez mennyire zavar Téged!
(Ha nem használ, tépd meg! :-P)
Sajnos a húgom az minden pasi előtt teszi-veszi magát. Már lánykorunkban is ezt csinálta, ha nem muszály akkor emiatt nem is találkozom vele, csak ha valami családi összejövetel van. Sajnos a lánya 15 évesen ugyanazt csinálja mint az anyja.
Sokáig viszont nem tudom magam visszafogni, mert egyszer kiborul a bili és ott mindenki előtt beolvasok majd neki. Legközelebbi találkozó karácsiny 1. napja lesz, hát egyáltalán nem várom.
Nem vagyok féltékeny.
Normálisnak tekinthető az a féltékenység,amely nem számon kérő,nyomozgató,vallató,azaz nem keseríti meg a párunk életét.
Az ilyentől falra másznék...és kell annyira tisztelni,becsülni a párunkat,hogy megbeszéljük vele,ha ilyen jellegű gondunk van.
Sajnos a párom anno bejárt egy kisboltba inni és nagyon jól elvolt a boltos csajjal, miközben én otthon vártam rá.
Akkor jött meg az esze mikor ráébresztették arra, hogy ha így folytatja el fog veszíteni.
A féltékenységem az még mindig megvan, de tudok uralkodni magamon.
Sajna a húgom is nagyon teszi-veszi magát a párom előtt, Ő pedig adja alá a lovat:)
Nekem ez a dolog sem tetszik, hisz tudom milyen a húgom.
Érrteeem!
Szóval a fő gond nem egy másik nő volt hanem az, hogy nem volt veled!
További ajánlott fórumok:
- Féltékeny vagyok nagyon a barátomra, tesztelem...
- Mit tegyek ha féltékeny vagyok?
- Féltékeny vagyok a párom volt férjére
- Mennyire vagy féltékeny a párodra?Van okod?Tesz olyat hogy legyen?
- Voltál jelenlegi párodra féltékeny? Miért?
- Férjemnek van egy másik nőtől egy kislánya. Féltékeny vagyok rájuk pedig nem is tartják a kapcsolatot. Normális ez?