Voltál jelenlegi párodra féltékeny? Miért? (beszélgetés)
Oszinten megvallva sztem fel orat sem voltam hoxa nelkul az operacio kozben...
De nem normalis, hogy mar majdnem 7000hsz-el meg mindig nem volt 3 bogyo a koronamon...
Most majd ugy csinalom, hogy ha' legyen:DDD
Nem vagtak ki, mar miert??:)))
Toroltettem magam de szoltam elotte, meg amugy is, nevem maradt, aki keres, megtalal. Naplokat meg nem tudtam ujratelepiteni mert 24 oraig nem lehet, de lesz. Es jobban tetszem csillagosan:)
Mondanám,hogy ne légy féltékeny,és tényleg úgy hiszem nem szabad.
Én évekig voltam szeretője egy srácnak,úgy hogy minden barátnőjét akik az évek alatt voltak bemutatta,ismertem.Mi barátok voltunk,de testi-lelki,én akkoriban nem akartam többet.De ez nem jelent semmit,csak légy résen,szerintem.
Nem mindig:) vannak mas, sokkal rosszabb dolgok is.
Mi nagyon feltekenyek vagyunk egymasra. Kezdetektol fogva. Igy egyikunk sem mondhat igazan semmit a masikra, hiszen nem mutatunk "jo peldat":))))
Mas jellegu a ferfi es a noi feltekenyseg, a ferfi impulzivabb, a no csendesebb, de fortyogosabb
aki nem szeret, csak az nem féltékeny...
Jó az, bizonyos szintig...utána már csak a kapcsolat rovására megy a dolog...tudni kell, hogy hol a határ.
...és hiába féltékenykedik valaki, ha a másik menni akar, megy is...sőt, hagyni kell menni...
..Igen..Bár próbálok nem az lenni,mégis.
H miért?Egyszerűen nem akarom elveszíteni,sem az esélyét megadni,h akár..
(Közhely,h ezzel rontom el a kapcsolatot,de lehet, mégsem teljesen.Vagyis...Úgy hiszem egy kicsit még jól is esik neki(persze,ha nem esem túlzásokba..:D),h ilyen (is)vagyok.Én mindenesetre örülnék,ha az én párom feleennyire lenne féltékeny,mint én.Illetve valamennyire mindenki az,csak nem mindenki mutatja.
Sajnos igen, szinte mindig. Nemtudok mit tenni, ilyen vagyok.
Nagyon nehezen bízom meg bárkiben is.
Voltam. Már nem vagyok.
Azóta nem csajozik - legalábbis én nem tudok róla. De lehet hogy már nem érdekel?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek van okom a féltékenységre? Mit tegyek?
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- Ha valaki a kedvesedhez közelit elfog a féltékenység?
- Mennyire vagy féltékeny a párodra?Van okod?Tesz olyat hogy legyen?
- Féltékeny vagy a párodra? Mi "normális" és mi nem?