Felmondás (tudásbázis)
Úgy tudom legalább 1 éves munkaviszony kell.
Ha belekezdesz egy másikba...?
Így van.
Ha felmond valaki és munkáltató igénye ellenére nem megy be dolgozni a felmondási időre, akkor be is perelheti a munkavállalót az okozott kár miatt.
A munkahelyvaltas miatt? 😂😂
Szted a jelenlegi munkáltatókat érdekli hogy te szeretnél egy új helyen kezdeni azonnal? Ott b.sz ki veled ahogy tud, hiszen ő marad hirtelen munkaerő nélkül.
Ha bizonytalan vagy abban, hogy valóban összejön-e az új munkahely, akkor miért akarsz felmondani?
Biztosat a bizonytalanért...
Hacsak nem váltak már kibírhatatlannak számodra a mostani munkahelyi körülmények, a helyedben én maradnék a fenekemen, amíg bizonyossá nem válna, hogy tényleg várnak rám az áhított új munkahelyen.
Nehogy két szék közül földre huppanj! Azért a munkanélküli nem egy leányálom.
Legyen szerencséd!
Hát mondjuk erre előbb kellett volna gondolni, igen, hivatalosan kötelező ledolgozni, ha nem tudod megbeszélni a munkahelyeddel, hogy tekintsenek el tőle.
Bár azt nem értem, hogy ha új munkahely miatt mondasz fel, akor mi a jelentősége, hogy jár-e munkanélküli segély....
Az azonnali felmondást indokolni kell (nem adtak fizetést, kényszerítettek valamire, ami...stb.), ha kéred, hogy a felmondási időt ne kelljen letölteni, esetleg hozzájárulnak.
Igen, munkanélküli akkor is jár, ha a munkavállaló mond fel.
Sziasztok!
Tudja valaki h a munkavallaló /határozatlan idejű szerződéddel/azonnali felmondasa esten kötelező ledolgozni a felmondasi időt?
Munkavallaló felmondasa ,ha nem közössel szűnik meg,jár-e munkanelküli segely?