Ti megbántódnátok, ha nem köszöntene fel a párotok? (beszélgetős fórum)
Nem lenne a parom.
Ajandek nem kell, de annyira eroltesse meg magat mindenki, hogy annyit mond annak, aki elvileg a legfontosabb neki, hogy boldog szulinapot.
Ajandekot/viragot alkalomtol fuggetlenul kapok egyebkent, ugyhogy nekem emiatt tenyleg a koszontes gesztusa fontos.
Kerül amibe kerül.
Gondolom közös kasszán vagytok. Így tulajdonképpen ő fizeti saját magának. Szóval kerül amibe kerül.
Én pont ismerek ilyen párt: a nő a feje tetejére is állhatna, akkor se lenne felköszöntés a pasi elvei miatt...
Egyik exem szintén ilyen volt, de ő erőt vett magán szülinapkor stb.
Ezek alapján biztos van, akit meg lehet változtatni, de olyan is, akit nem. Nem tudom, h mi lenne az okos ötlet.
Lehet van olyan férj akinek bejönnek az ilyen dolgok miatti veszekedések, de hidd el 99,9%-nak biztos nem.
Normálisan mond el neki, h rosszul esik ez számodra. Lehet többször kell majd mondani, de ha normálisan mondod előbb utóbb realizálódik. A veszekedéssel csak a kedvét veszed el még a kapcsolattól is.
Csak az a baj, hogy Öt nem érdekli én hogyan gondolom. Náluk nem volt szokás ünnepelni, nálunk viszont annyi, hogy megtiszteltük legalább annyira egymást hogy "boldog születésnapot/ névnapot" kívántunk egymásnak.
Amíg nem volt gyerek addig felköszöntöttük egymást, most viszont már nem. Attól , hogy gyerek van még meg kellene tisztelnünk egymást szerintem.
Az egy dolog, hogy felköszönt-e vagy sem, de a "nincs idő rá" elég gagyi kifogás, meddig tart? 1 perc...
Van kapcsolat, ahol nem foglalkznak vele, de ha te a tudtára adod, hogy neked rosszul esik, akkor az a minimum, hogy figyel erre. Ha mégsem teszi, hát akkor kb ennyit számítasz neki...
Annyira nehezére esik felköszönteni téged, a barátnőjét egy évben párszor? Ha meg valamiért neki ez nem fontos, akkor is megerőltethetné magát, hogy örömet szerezzen neked. Én is szomorú lennék.
Amúgy minden fasza a kapcsolatban?
Egy tragédia.
Összetörtem és megijedt hogy velem is történhet bármi. Azóta viszont elhalmoz mindennel, nap mint nap.
Ezt a szitut te érezheted át, hiába írnám, hogy bosszantana,vagy nem érdekelne, az érzésed a tiéd, te tudod miért írtad ki a fórumot, nyílván fáj ez nagyon neked, és fontos momentum lenne az életedben.
Valószínű a többi napon sem kompenzálja ezt a 2-3 napot neked. És az car ügy.
Az én férjem sem köszöntött kb 18 évig.
El kell engedni a rossz érzéseket.
Ha minden jó a kapcsolatban, ne egy ilyen legyen a megrontója!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan reagálnál, ha senki nem köszöntene fel a neved napján, pedig te készültél ünnepi ebéddel?
- Névnapot köszönteni vagy nem köszönteni?!?
- Jönnek apósék a páromat köszönteni, és ki akarok tenni magamért!milyen sütit süssek?
- Mit csinálnátok, ha a párotok nem köszöntene fel?
- Keresztanyát szokás anyák napján köszönteni?
- Haláleset névnapon, illik köszönteni?