Feljelentették a síró babát.... (beszélgetés)
lehet a bácsinak már délután 5kor este van, 7kor meg éjjel :D tudod,az idősek korábban fekszenek.. :)
az én gyerekem pl. 8-fél9kor még elég aktív.. de az még mindig nem éjjel... :)
Én lemaradtam a tegnapi NAplóról és a reggeli Mokkáról is.. anyukám mondta,hogy állítólag aban beszéltek az esetről.. és hogy állítólag a szülőknek hangszigeteltetniük kell a lakást??? :O
Na ne már :D
Én tuti a bácsival fizettetném ki,mert őt zavarja 1 teljesen normális helyzet. Ne hogy a szülők fizessenek azért, mert a gyerek éli életét...
Ja és azt sem akárhogy, mert hogy minden kis koppanásra felzörög a Tata... :D és már labda helyett is csak lufit adnak a gyereknek... hogy fog az a gyerek felnőni?
NA akkor az én gondolataim:
1. Bácsika meggondolatlan volt a feljelentésnél,ugyanis tuti elveszti a pert.. és tudtommal a vesztes fizeti a perköltséget....de ha neki ennyi fölösmegtakarított nyugdíja van,ám legyen :D
2.még ő is perbe keveredhet,ugyanis korlátozza a kisgyerek jogait.
és ha ne adj isten még hátránya is lesz a gyereknek ebből,akkor bumm,még 1 per a bácsinak.. :D
Puszika! :)
Bármilyen hihetetlen én is emberek közt élek, és bizony el kell viselnem néha különböző hanghatásokat.
Voltam éjszakás és jártam úgy, hogy éppen a lakásunk mellett vágták a füvet benzines fűkaszával , ami olyan hatást keltett, mintha egy méhkas döngene a fülembe, mégsem fordultam senkihez segítségért.
Vagy becsuktam az ablakot és úgy aludtam, vagy elviseltem a zajt, mert tudom a fűnyírás általában azzal jár.
Abból indulok ki, hogy nagy valószínűséggel olyan tárgyat nem adnak a keze ügyébe amit esetleg ha a szájába vesz és lenyel akkor megfullad. Ezért az üveg és egyéb golyók, amik tényleg nagy hanghatással járnának nálam kiestek a szórásból.
Nézzük a kisautót. Én is megfordulok néha bevásárló központba és játék boltokba ezért azt hiszem, hogy egyik szülő sem engedheti meg magának, hogy naponta vásároljon kisautót mert a gyerek kidobálja az ágybából és az összetörik.
Marad a gumilabda, esetleg építőkocka különböző csörgők. Ezek pedig nem okozhatnak én úgy vélem olyan hangzavart.
Persze az előfordulhat, hogy a kisgyerek mikor felfedezi a lakást és ,,pakol" és közben lever néhány dolgot az asztalról, de nagyon valószínű, hogy ez nem mindennapos dolog.
Húgomnak is van három kislánya és emlékszem mikor abban a korban jártak, hogy már egyedül mentek, minden olyan tárgyat amit elértek magasabbra helyeztek a szülei , a baleset megelőzése érdekében.
Az elvről van szó. És az minden esetben egyforma. :o))
Ha nincs elég információd, ne ítélj, megszokásból, általánosításból, rossz indulatból, érzéketlenségből, előítélet alapján ne ítélj ..... és egyáltalán ..... ne ítélj, ne bélyegezz .....
Két különböző dologról van szó.
Én biztos ez ügyben nem jutnék el odáig, hogy feljelentsem a felettem lakót.
Nem a fejlődésről van szó. Ha valaki kétszer földhöz vág egy fakockát vagy cumisüveget, azzal még nem fog cunamit előidézni.
A zománcos kislábos az jó példa lenne, mert az valóban nagyot szól, de még mindig nem hiszem, hogy azzal dobálózik.
Erősen túlzol és elferdíted a dolgot. :o))))
Amúgy épp Te írtad "odaát", hogy - idézem:
"Ne ítélj, hogy ne ítéltess!"
Akkor most hogy is van ez? :o))
Már két embert beültettek hallgatózni a fickó lakására, ne aggódj...:)
A hatásvadászatot aláírom, de attól még lehet igaz.
Hát, vmit nem jól csinálsz, mert a cikk ott van. :o)
Én meg azt mondom, hogy hamár feljelentés született, akkor objektíven vizsgálják ki. :o))
Igen, a lényeg, hogy hatásvadász a cikk. :o))
Ez igaz, viszont a cikk alapján én nem az öreg fickónak adok igazat. Nem a babát jelentette fel, hanem a családot a baba miatt, a lényeg ugyanaz.
(Kivettem a szóközt,úgy egyáltalán semmi nem jön be, szóközzel a blikk oldala, ott viszont nem találom a cikket.)
Ha a kérdésed arra vonatkozik, hogy milyen kemény tárgy elengedhetetlen a gyerek fejlődéséhez éjjel a kiságyban, akkor a válaszom: semmi.
Te meg próbáld sorravenni, hogy mi befolyásolja a rezgés létrejöttét és terjedését ;)
Ott a cikk, csak vedd ki a szóközt.
Egy bulvár cikket mindig fenntartással érdemes olvasni, hisz nekik nem az objektivitás a lényeg, hanem hogy hatásvadász legyen, mert úgy jobban veszik az újságot.
Itt már a cím is az. "Feljelentették a síró babát" ..... anyák ezrei hördülnek föl és kapnak a szívükhöz, és máris meg van a véleményük a "galád" feljelentőről. :o)) Holott nem a babát jelentették fel, hanem a szülőket, mert .... apró torzítás, de hatásos ..... amint az itteni vélemények is bizonyítják .... :o)))