Felfázásnál van olyan eset amikor vesefájdalom nincs? (tudásbázis)
Persze,nekem sosem fájt,pedig rengetegszer voltam felfázva.
akkor hajrá tessék inni,fiatal vagy sok folyadékra van szükéged.
Akkor mitől akarsz pisilni????????????
Ebben lehet valami!!! velem is az a baj,hogy egésznap elvagyok 2 pohár vízen.. :/// egyáltalán nem iszok sokat.. :(
Mármint másfél liter teát-módosítok mert olyan hülyén választotta el.
Akkor mire vársz?Nekem Semmi nem hozta helyre ilyen rövid idő alatt.És tényleg ha sok folyadékot iszol azzal majdhogynem ki lehet védeni ezt a felfázásós dolgot.Régen én is elfelejtettem inni sztem ez volt a gond,na meg elég volt ránéznem a metlacira otthon már attól is felfáztam.Sok sok folyadék.Főzzél egy 1,5 liter teát cukor nékül és még lefekvésig megiszogatod.Hagy ürüljenek a bacik.Nekem mindig azt mondja a doki hogy a kevés vizeletben szaporodnak a leginkább.Ezért kell sokat inni.Mert amúgy csak pang a a vizelet a húgysatornában.
Nekem is hasonló van most...mindenki mondja hogy menjek nőgyógyászhoz...mondom ígyis fáj,meg minden,beleőrülnék ha valaki még meg is piszkálna!! :SSSSSSS tavaly én is jártam vele ügyeleten,antibiotikumot kaptam,és nekem is 1-2 órán belül sokkal jobb lett..! csak..áhh.. :(
Na nekem már volt ilyenem,rendszeres felfázó voltam kb 1 óra alatt eljutottam a csípős fájdalomtól a véres pisilésig.Hál istennek már egy pár év óta nem volt de régen rengeteget szenvedtem vele.Nekem 2 dolog mulasztotta el,azonnal ügyelet volt hogy éjszaka mentem,antibiotikum,bekaptam már 1 óra múlva jobban voltam,és rengeteg folyadék,ami átmossa a húgyutakat.Ne halogasd én reggelig se várnék ki az ügyeletre pár óra alatt már a fájás égés elmúlik én sosem vártam meg a reggelt...
Úúúú!!! Nekem is ez van! ilyen 3 havonta mindig előjön... :/ van amikor nem olyan vészes,máskor nagyon.. :/ éjszaka mikor el kell mennem pisilni akkor előtte mondjuk nem fáj..amint befejeztem,és vissza megyek aludni,megfájdul!borzalom!! :(
Köszönöm a tippet! mindenképpen kipróbálom! :)))
UGyanez volt nekem is... tartogattam, keveset ittam...aztán szépen összeszedtem egy kis gyulladást.. Antibiotikumot kaptam, mert már nagyon fájt a pisilés... elmúlt, visszatért, elmúlt visszatért.. egy barátnőm javasolta a tőzegáfonya kapszulát.. hát azóta se híre se hamva..
Próbáld ki! Én kúraszerűen szedem!
VCs81! én s így érzem magamkb! :( állandóan pisilnem kell,elmegyek hátha jobb lesz,erre vagy semmi nem jön,vagy 2 apró cseppnyi! :((( és egésznap olyan kellemetlen érzésem van! :(
Rendben,köszönöm! :)) egyébként ma mondta a nőci a gyógyszertárban,hogy attól is lehetnek ilyen tünetek,hogy kevés folyadékot iszok,és összesűrűsödik a vizelet,és attól csíp és ég,mert több lesz a vizeletben az ammónia tartalma,mint más folyadékoké,amik ugye máskor higítják... :/
Persze, hogy van. Nekem is volt ilyen és 1 hétig szenvedtem, mert egyfolyában csak vizeltem és nehogy csípö érzés volt, hanem, mintha minden egyes alkalommal kést szúrtak volna belém. Volt, hogy sírtam a fájdalomtól. :(
van bizony!
Reggeli első vizeletet vigyél a dokidhoz, 2 perc alatt megvizsgálják.
Ne hanyagold el, később komolyabb baj is lehet belőle.
Jobbulást kívánok!
Tudoom! tapasztaltam a vesefájós,lázas változatát is ! :(
Félek hogy a 2. lesz! :( eddig ha bevettem gyulladáscsökkentőt elmúlt...most meg tegnap reggel óta szenvedek vele! :(
ign van és ez még a jobbik eset...
naná hogy van:S
igen és avgy elmúlik, vagy antibiotikum.
Felfázásnál van olyan eset amikor vesefájdalom nincs?csak égő, csípő érzés vizelet közben?
További ajánlott fórumok: