Kit, mi bánt? Mi foglalkoztat, esetleg nem hagy nyugodni? Problémáid vannak, amit nincs kivel megbeszélni? (beszélgetős fórum)
Én csak panaszkodni szeretek.
De azt is csak itt.
:)
:))))
imádom az ilyen pozitív hozzámállást
Köszönöm a választ:)
Azt hiszem némileg okosabb lettem...
Hát, ha egy bizonyos szögből nézed, akkor igen.
De ahonnan én látom (katasztrófa)!
Elnézést kérek azoktól, akiket kihagytam, de sajnos nem tudok olyan gyorsan gépelni, mint ahogy jönnek a kommentek. :D
Florina87!
Elhiszem, hogy rosszul esik, hogy nem fogad el a párod családja, de ha igazán szeretitek egymást, akkor próbáld meg ezt figyelmen kívül hagyni (bár tudom, mondani könnyű), esetleg közös programokat szervezni, ahol összebarátkozhatnátok? :)
Remélem, tudok segíteni mindenkinek, és nem sértek meg senkit. :)
Már 13-an írtatok! Úgy tűnik, mindenkinek vannak problémái, nem csak nekem.
Kedves kattyus!
Teljes mértékben megértelek, bár jómagam még nem vagyok szülő. Édesanyám 3 gyermeket felnevelt, és tudom, mennyire féltett bennünket. Be kell látnod, hogy a túlzott féltés nem vezet semmi jóra, mert előbb-utóbb a lányod úgy fog elmenni otthonról, hogy nem is szól neked (nem azért, mert rossz gyerek, hanem azért, mert fél, hogy nem fogod elengedni a túlzott féltés miatt). Szerintem célszerű lenne, ha megbeszélnétek a problémákat, a kételyeket, és biztosan közös nevezőre lehetne jutni! ;)
Kedves Besszi!
Hát igen, ez valóban szomorú dolog. Biztos, hogy nagyon elfoglalt ember lehet a párod, de a szál virággal én is egyetértek, mert ahhoz nem kellett volna túl nagy fáradtság. Beszélgettél már vele erről?
Bumburka!
Én azt mondom, hogy hallgass a megérzéseidre, azok sosem csalnak! ;)
Marshal299!
Ha bővebben kifejtenéd, talán még tanácsot is tudnánk adni. :)
Monolo!
Miért érzel így? Már nem szereted annyira? Kihűltek az érzelmek? Nem lehetne újra felmelegíteni a kapcsolatotokat? :)
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Hirességek családnevei, amelyek foglalkozásra utalnak (ABC sorrendben)
- Mi a foglalkozásod?
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- Vicces foglalkozások
- Mi a párod foglalkozása?