Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Feleségem mellett másba vagyok szerelmes, és emiatt megöl a bűntudat.Kérem, olyan emberek írjanak, akik átéltek hasonlót a házasságuk alatt! fórum

Feleségem mellett másba vagyok szerelmes, és emiatt megöl a bűntudat.Kérem, olyan emberek írjanak, akik átéltek hasonlót a házasságuk alatt! (beszélgetés)

1 2 3
75. Ruslan (válaszként erre: 74. - Gyöngy:))
aug. 23. 20:55
Így van igen. Írtam is, hogy ő valójában nő és nem férfi. Beírt a másik női profillal. Nekem is hamisnak tűnik inkább maga a kérdés is, de nem azért, mert nem járt fel.
74. gyöngy:) (válaszként erre: 73. - Ruslan)
aug. 23. 08:31

Lehet a történet nem kamu, de FI hol nőként, hol férfiként indít fórumot.

Én az ilyennek csak azt tudom tanácsolni, hogy lépjen fel színházban, ott szórakoztató a kettős szereposztás.

73. Ruslan (válaszként erre: 41. - Valak2024)
aug. 22. 20:18
Miért kamu ? Mert nem lép be? Mindenki tűnik el egy időre, nem kitét belépni naponta, hetente. Te két hónapja voltál itt utoljára. A gyakori kérdéseken is ezt olvasni mindig, hogy kamu. Sok kérdést szétzilálnak így a trollok. A kérdés egyáltalán nem biztos, hogy kamu. Ha az, akkor is hasznot húzhat belőle egy olyan személy, aki tényleg ilyen helyzetben van és olvassa ezt. A lényeg, hogy nem ez a fontos. Az, hogy ő valójában nő és nem férfi az már kamu, mert lebukott. Vannak olyan esetek, amikor valaki kettő személybe szerelmes vagy inkább nem tudja eldönteni melyiket is szereti valójában. Ilyenkor át kell gondolni mindent jó alaposan, külön választani a vonzalmat a szeretettől és szerelemtől, a kötelességtudattól és még lehetne sorolni. Én meditációt ajánlanék.
72. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 22. 19:40

Ha annyira hülye vsgy s szűámitógéphez/telefonhoz, új nő helyett egy szakirányú tanfolyamra iratkoztál volna be. Persze mit sem ér ha a hitvesi ágyból üzengetsz, majd elalszol a telefonod mellett

Látod milyen szófuksr közönség vann itt, senki nem mesélte el a saját megcsalás sztoriját

Amúgy, mifrancot képzeltél?

71. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 70. - Valak2024)
aug. 22. 18:33
Elképesztő mód tele vagy keserűséggel és feszültséggel... bármi is a bajod, borzasztóan sajnállak, nem lehet könnyű neked... :(
70. Valak2024 (válaszként erre: 68. - 5904c88073)
jún. 20. 20:50
Sajnálod bolond vagy?
jún. 20. 20:49
Idióta nő hogy megbocsátott
68. 5904c88073 (válaszként erre: 67. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 6. 08:49
Sajnálom, hogy ilyen kellemetlen helyzetbe kerültél. Ezért nem szabad flörtölni sem olyannal, akivel minden nap találkozol. Magaddal szúrsz ki, mert egyre durvább lesz és nem mindenkinek van visszaút.
67. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 66. - 5904c88073)
jún. 6. 08:42

Köszönöm a normális hozzászólást.

Igen, minden nap igyekszem ezt erősíteni magamban, hogy hülye lennék borítani mindent! És abban bízom nagyon, hogy az idő könnyít ezeken az érzelmeken.

66. 5904c88073 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 4. 14:38

Nem ártana ha keresnél másik munkát.

A szív csalóka, nem jó ha rá hallgatsz. Lakva ismerszik meg az ember és ez mindenkire igaz, saját tapasztalat. Még a saját legjobb barátodról is kiderülhet, hogy egy xar alak. A feleségedben megbízhatsz, még meg is bocsátott. Ez a nő egy főnyeremény barátom! Bolond vagy, ha a másikat választod.

65. Miss Sárika (válaszként erre: 63. - Hottie)
máj. 23. 16:24
🙂
máj. 23. 14:26
Érdekes, hogy a kérdező azóta nem válaszolt senkinek. szerintem kamu a története. 13:1 kor volt legutóbb fent.
63. hottie (válaszként erre: 62. - Miss Sárika)
máj. 23. 14:20
Ez nagyon P. Featherington-os volt.👍🙃😁
máj. 23. 14:11

Nyájas Olvasóim! :)

Szerelemben és háborúban mindent szabad... De bizonyos csatáknak nincs győztese. Csak összetört szívek sora marad utánuk és elgondolkozunk, hogy vajon ez az ár megérte-e a harcot. Szeretteink képesek a legmélyebb sebet ejteni rajtunk. Hisz mi lenne törékenyebb az emberi szívnél?

..Úgy tartja a mondás, hogy aki kapkodva házasodik, az később hosszasan bánkódik.

61. 1a7810dfaf (válaszként erre: 60. - Smaragdzöld 🐉)
máj. 22. 11:50

De össze-vissza is beszél: "nőként" azt írta, hogy nem házasok, az élettársáról van szó.

"Pasiként" azt írta konzekvensen, hogy így a feleségem, úgy a feleségem.

60. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 59. - 1a7810dfaf)
máj. 22. 09:47
Többször volt már ilyen, hogy az anonim felhasználó tévedésből belépett a vállalt nickjén is. Bukta. Azóta nem is szólt egy szót sem.
59. 1a7810dfaf (válaszként erre: 30. - Smaragdzöld 🐉)
máj. 22. 09:00

Sejtettem!

Ezért írtam az elején, hogy ugyanaz a téma és a feleség szófordulatait használja "férfiként".

Kérdező, szórakozz mással!

58. 1a7810dfaf (válaszként erre: 24. - Assolutocavalli)
máj. 22. 08:59

"Szeretem őt feleségemként, társamként"

Ezt barátságnak hívják. Kivéve, hogy egy társat nem árulunk el.

Ha jól értelmezem, a nőddel akarsz viszont szexelni, a feleségeddel pedig nem. Azaz az izgi kufircok ígérete miatt csaltad meg a feleséged?

57. Valak2024 (válaszként erre: 55. - Enissa)
máj. 21. 18:00
Szerintem az érzelmi megcsalás is megcsalás.
56. Valak2024 (válaszként erre: 55. - Enissa)
máj. 21. 17:59

Igazad van, tényleg megalázó, és nekem se kéne az életembe egy ilyen unokatestvéremet is megcsalta a pasija. Gondolom, nem csak érzelmileg, el is hagyta az unokatestvéremet. Nem házasságok, viszont van két közös gyerekük: egy fiú, aki 6 éves, és egy másik, fiú aki 10 éves. Meg is mondta a nénikémnek, azaz az

unokatestvérem édesanyjának, hogy szerelmes abba a nőbe. Azóta nincsenek együtt, de az unokatestvéremmel sem. Viszont amikor elhagyta, sokat és sokszor ivott, illetve night klubokba járt minden hétvégén.

55. Enissa (válaszként erre: 54. - Valak2024)
máj. 21. 16:30

Erre nem lehet mérget venni, lehet túl nagy a "bejárat", vagy bármi.

Viszont inkább tűnjön el az életemből az a valaki, ha más után epekedik. Milyen megalázó az már!?

az más, ha nyitott házasságban élnek, tegyen ott mindenki belátása szerint, de amikor az egyik a hunyó, az jobb, ha megy, én így gondolom, más meg másképpen, nem vagyunk egyformák.

54. Valak2024 (válaszként erre: 53. - Enissa)
máj. 21. 16:09
Lehet de, kiszeretni nem fog belőle ha ezt teszi.
53. Enissa (válaszként erre: 52. - Valak2024)
máj. 21. 16:06

Nem támogatom cseppet sem, nem illik bele a filozófiámba.

Attól még igaz lehet, a tiltott gyümölcsöt gondolhatja jobbnak, ha bele kostól rájöhet, hogy az a "csoki torta" sem jobb, mint az otthoni.

máj. 21. 15:57
Nekem úgy tűnik mintha a megcsalást támogatnátok vagy mi.
51. Valak2024 (válaszként erre: 50. - Enissa)
máj. 21. 15:56
Mire érted a megcsalásra? pont hogy az erősítené a szerelmet nála.
50. Enissa (válaszként erre: 49. - Valak2024)
máj. 21. 15:47
Lehet ám benne valami, amikor rájön a pasi, annak a másik nőnek sincs aranyból, amikor már elmúlik az újdonság varázsa.
49. Valak2024 (válaszként erre: 47. - Fincsi5)
máj. 21. 14:57
Pont hogy nem de inkább hadjuk.
48. fincsi5 (válaszként erre: 46. - Valak2024)
máj. 21. 14:57
Nem.
47. fincsi5 (válaszként erre: 45. - Valak2024)
máj. 21. 14:56
Ezt próbálom értelmezni. A válaszom; ha megkapja a nőt, hamarabb felejti el.
46. Valak2024 (válaszként erre: 44. - Fincsi5)
máj. 21. 14:15
Azaz nincs normális pasi gondolom te is az vagy
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook