Félek, hogy megfullad (beszélgetés)
Azok a cuccok jok, kifejezetten a babak emesztorendszerehez kifejlesztve. Foloslegesen en sem terhel(t)em a gyerkoc pocakjat mindenfelevel, csak azert ,mert "masok mar adjak"
Rengeteget olvastam utana es ~ 3 eves korukra fejlodnek ki ugy a szervei, hgy kb.olyan legyen az emesztesuk, mint egy felnotte.
Hol vettel olyat amugy? :)
Kukit én most adtam neki 1 hónaposan, de nagyon rákattant, eddig semminél nem fordult elő, hogy követelte volna, úgyhogy először és utoljára vettem.
Helyette bulátát kap, azt is szereti, jobban mint a kekszeket, és pár szemmel el is van.
Egyébként szerintem babafüggő is, hogy ki az akire jobban figyelni kell.
Az én fiam "praktikusan" eszik, bár mindig ott vagyok vele, de még sosem fulladozott semmitől,ki kell ismerni a gyereket.
Én simán adtam neki mindkettőt. Sőt. Korábban is. Még jobban is, amíg csak "elnyálazta". Kekszről már le is szoktam (1 éves), mert már egyszerre akarja a szájába tömni az egészet.
Piskótánál figyelem, hogy mekkorát harap. Ha nagyon nagy darabot akarna belőle a szájába nyomni, akkor megfogom a kis kezét, kicsit elhúzom, és segítek csak annyit a szájába tenni, ami megfelelő. Két - három ilyen alkalom után szépen eszi, piciket harapva.
A kukival nincs baj, az összeesik.
A "babapiskóta" finomított lsizt és finomított cukor keveréke, némelyikben műanyag aroma is van.
Miért sokkolod a 10 hónapos gyerked hasnyálmirigyét és máját egy ilyen, telejsen fölösleges, szervezetének nem kellő, tápanyagot nem tartalmazó vacakkal?
En kolesgolyot adtam neki, a naturt es kukibol is a naturt, mert mikor jottek a fogacskai, kulon jol masszirozta az inyet.
Az bizti, hgy ulve egyen, mert sok gyerkoc utan megy az anyuka/mama, stb, hgy meg egy falatot, aztan menet kozben kajal-az a veszelyes, amugy meg ezek a nyal hatasara "osszeesnek". :)
van bio kölesgolyó
az legalább nem olyan mű és agyonsózott, mint a kuki, egy 10 hónapos ismerős fiúcska nagyon szereti, de anykája felezi, s ott ül mellette
(babapiskóta meg korai)
További ajánlott fórumok:
- Ki milyen praktikák alapján tudja beosztani úgy a konyhapénzt, hogy ne érezze hóvégén azt, hogy megfullad a nadrágszíj szorításától?
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Úgy köhög a gyerekem, majd megfullad, segítsetek tapasztalatokkal!
- Miért köhög a 4 éves fiam, úgy, hogy majd megfullad, holott a doki szerint tiszta a tüdeje?
- Kórosan sűrű nyáktermeléssel járó légúti betegség– úgy érzem, megfulladok! Mit tehetek, adnátok tanácsot?
- A relaxációs hanganyagtól úgy érzem megfulladok,...