A relaxációs hanganyagtól úgy érzem megfulladok,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nagyon ügyes vagy, őszinte elismerésem, hogy ilyen sikert értél el vele!
Én is elvégeztem a tanfolyamot, de még az őskorban (24 éve). Elég ritkán használtam eleinte, de jött a vírus és 2020. április óta napi szinten hallgatom a "Mentális immunerősítő meditáció"-t. Nagyon szeretem, jó hatással van testemre-lelkemre.
Youtube-on is érdemes keresni, nagyon sok anyag van fent, biztosan meglesz, ami bejön.
A relaxálással sokat tehet az ember a mentális egészségéért, jó, hogy próbálgatod.
:)
Uhh! Hát ilyenről még nem hallottam, hogy lábtól kell kezdeni, olyanról meg főleg, hogy ilyen sokáig bent kell tartani a levegőt. Bár valószínűleg én vagyok tudatlan.
Én az agykontrollos gyakorlatokat csinálom, azok nagyon jók. Nincs semmi levegő bent tartás :)
A relaxáció ellazulás, nem kell hozzá semmilyen hanganyag.
Valakit kifejezetten irritál ha vezetik, vagy a vezető hangja. Fentről lefele lazítanak el minden testrészt.
További ajánlott fórumok:
- Ki milyen praktikák alapján tudja beosztani úgy a konyhapénzt, hogy ne érezze hóvégén azt, hogy megfullad a nadrágszíj szorításától?
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Szeptembertől kötelező meditáció és relaxáció oktatás
- Úgy köhög a gyerekem, majd megfullad, segítsetek tapasztalatokkal!
- Miért köhög a 4 éves fiam, úgy, hogy majd megfullad, holott a doki szerint tiszta a tüdeje?
- Kórosan sűrű nyáktermeléssel járó légúti betegség– úgy érzem, megfulladok! Mit tehetek, adnátok tanácsot?