Félek hogy elhagy a párom! (beszélgetés)
Biztos, hogy már a párod, ha még eddig nem is látta még csak a csupasz karodat sem?!
Vagy a Koránban ez nem engedélyezett?
Alkalmi szexelesnel, amit jó párszor csináltam, senki nem mondta, hogy szőrös a lábad//nunad/honalad, nem csinálnak meg.
Fürdőszoba meg mindenkinél van manapság.
Régen a csajok között az volt a mondás buli előtt, ha tuti nem akarsz szexelni ne epilálj. Erre mondta a férjem, ha egy nőt meg akar dugni akkor qrvára nem érdekli, hogy épp szőrös a lába.
Mi nők idegesítjük magunkat egy csomó olyan miatt, amit a férfiak észre sem vesznek vagy ha igen, nem "lassítja le" őket.
Nem fog holmi szeplőktől megfutamodni, ezen ne aggódj!
A szeplő nekem pl kifejezetten tetszik.
Itt a jó idő, menj el vele strandra ! :) Ha elmegy Tőled a kedve, akkor jobb is, hogy nem lát többet belőled ! És akkor örülnél, hogy az ágyig nem jutottál el vele. Az jutott eszembe, hogy mitől a párod, ha még a karodat sem látta ?
Szeretitek Ti egymást, vagy csak épphogy jártok ?
Azt mondta az egyik szexuálpszichológus egy előadáson, hogy egy férfi, ha szex előtt áll egy nővel,( pl. vetkőzés ), egyáltalán nem foglalkozik a nő " hibáival", mint pl. narancsbőr és egyebek !!! :) Esze ágában sincs kritizálni a nőt, csak a szexuális örömökön jár az esze ! :)
Hogy a "párod", ha még csak lenge öltözetben sem látott? Ez csak valami faszinger, akivel eddig csak talalkozgattal.
Ha erre fogja, hogy lekonyul, akkor nem igazán férfi.
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy a nyár kellős közepén is hosszú ujjúban járkálsz, nehogy az emberek meglássák a szeplőidet?
Amúgy a szeplő még izgató is lehet, szerintem nincs semmi szégyellnivaló rajta.
Nem a szeplőket fogja meglátni először, ne aggódj.
Aztán, ha meg is látja, nem az fogja érdekelni. 😎
Komoly??
Kis szeplő?? Ennyi?
Észre sem fogja venni, ez miatt ne félj!
További ajánlott fórumok:
- Terhesen - elhagyjam a párom?
- Egyik napról a másikra 16 év után elhagyott a párom úgy, hogy a 3. babát várom, akit ő szeretett volna...
- Van értelme reménykedni benne, h a párom aki elhagyott 3, 5 év után amint terhes lettem meggondolja magát és visszajön hozzánk?
- Szerintetek hol az a határ, amikor azt mondod, hogy vége, elhagyom a párom, vagy elválok? Miket lehet csinálni, ami még nem váló ok?
- Párom elhagyott 37 hetes terhesen.Mindezt egy messenger...
- Nem tudom elhagyni a párom!