Szerintetek hol az a határ, amikor azt mondod, hogy vége, elhagyom a párom, vagy elválok? Miket lehet csinálni, ami még nem váló ok? (beszélgetés)
A helyzet az, hogy az én férjem is egy dühöngő állat.. se hozzám, se a gyerekéhez nincs semmi türelme..
Másnak kikapcsolódás, feltöltődés a család, neki nem.
Ő csaj azt szajkózza, hogy a munkahelye készíti ki, de ez azért nem ok arra, hogy a feleségét, emg a gyerekét készítse ki.
..ha valami nem tetszik elrohan, majd úgy jön haza, mintha semmi nem történt volna, és elvárja, hogy jó pofát vágjak az egészhez..
..csak nekem ez nem megy..
Az én férjem ugyanez, csak pepitában:)))
Kata
Egyébként látom az adatlapodon: Neked is 2 év körüli lehet a babád az ultrahangos felvétel alapján:-)
Nem rólad van szó véletlenül? Bocsi ha ilyen kételkedő vagyok:-) :-)
Persze ez az eddigi véleményemen mit sem változtat:-)
Száz szónak is egy a vége: ha képes a testvéred ilyen emberrel élni, hát tegye.
Ha nem, vagy egy idegroncs válik belőle is, vagy változtat.
Ennyi..........
Nálam nincs határ, azt csinál amit akar. Szabad ember. Most pl udvarol neki egy hapsi, eléggé nyomul, de az asszonynak nem tetszik.:(
Azért én szurkolok a pasinak.:)))
Nincs a családban valaki, aki rá tudná ébreszteni, hogy milyen is valójában?
Hogy mennyi fájdalmat okoz ezzel a viselkedéssel?
Egyszerűen nem értem, az ilyen ember miért vállal családot........
Megváltoztatni valakit???
Ahhoz, hogy megváltozzon az ember, rendszerint egy nagy tragédia következik be...
Vagy elfogadja olyannak amilyen, esetleg próbál vele beszélgetni, hogy legalább megbeszéljék a problémájukat, vagy csomagol...
Eléggé egyoldalúnak tűnik ez a szerelem...
Valóban a vér nem válik vízzé:-(
A Nővéred biztosan kétségbe van esve, hogy esetleg egyedül marad egy pici babával, de ez még mindíg jobb, mint amiben most él.
Erre saját magának kell rájönnie. Tanácsot adhat bárki, a döntés az Ő kezében van.
További ajánlott fórumok:
- Egyedül akarom végig csinálni! Mire vigyázzak? Tapasztalt anyukák segítsetek!
- Mit fogsz csinálni/csináltál a hétvégén?
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!
- Értem én, hogy járvány van, de mit lehet itthon csinálni hónapokig, ha minden bezár?
- Ki miket szokott csinálni az ágyban?
- Párotoknak szoktátok kézzel "végig" csinálni?