Félek a párkapcsolatoktól, a testi kontaktustól. Mi a baj velem? (beszélgetés)
De szeretnél kapcsolatot? Mert ha nem igazán vágysz rá, akkor ne is erőltesd szerintem. Azon kívül, hogy te nem bízol magadban, tényleg nem is leszünk megfelelőek sokaknak, ritka az, hogy komolyan össze jöjjön egy pár. Sokszor évekig kell keresgélni és addig egy csomó elutasítés, kudarc, kellemetlen szitu adódik. Szóval az még jobban rombolhatja az önbizalmad.
Ha viszont szeretnél kapcsolatot akkor dobj be egy felest a találkozó előtt és úgy indulj neki. Mindjárt lazább leszel.
Egyéb testi kapcsolat is zavar, úgy mint ölelés, akár családtagtól is, vagy csók, kézfogás, érintés, a testi kapcsolatok bármelyike ?
Amennyiben igen, akkor erre van magyarázat és sajnos akkor érthető.
Nekem soha nem lett volna elég, hogy tetszik valaki. Ha szeretitek egymást, a barátod nem fog kritizálni Téged !
Lehet, hogy csak kevés az önbizalmad. Azt kell növelni ! :)
Hagyd a fenébe.
Ezt nem lehet erőltetni.
Ha olyan jön, menni fog magától.
Saját tapasztalat...
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szerintetek lehet normális párkapcsolata egy olyan nőnek, aki nem tudja élvezni a szexet?
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Szakított velem a párom mert már nem szerelmes, zajlik a különköltözés. Elfogadtam viszont addig is folyton keresi a testi kontaktust..