Szakított velem a párom mert már nem szerelmes, zajlik a különköltözés. Elfogadtam viszont addig is folyton keresi a testi kontaktust.. (beszélgetős fórum)
Mikor költözöl?
Amúgy meg sok-sok szerencsét neked!
Van hát.
Azért én még (ki)használnám a testét, amíg együtt lakunk.
Egyetértek. Mindössze annyival egészíteném ki, hogy nem csak a férfiúi egója, hanem az ösztönei is vezérlik ...
Ne hagyd közeledni! Ha ő lezárta a kapcsolatot - márpedig ő mondta ki, hogy nem szeret Téged -, akkor tartsa is magát ehhez!
Sok sikert! :)
Hát ne keresse!
Húzzon oda és keresse azzal akibe szerelmes!
nem ertem, miert alszotok egyutt, ha szakitottatok, azt sem, miert vagytok egy fedel alatt. ha nem tudsz mashoz menni ideiglenesen, akkor se aludjal vele, ha nem akarsz
mi az, hogy nem engedi, hogy ne aludj vele? normal pasi aludna a foldon, es hagyna teged az agyon
Menj tőle jó messzire!
Nem szeret, és féltékeny is. Ez semmi jóra nem vezet! Nem kell azért mindent a gyerekkorra fogni...
Labilis, - milyen lenne apaként?
Hagyd el mielőbb, és találj egy hozzád való, szerető párt!
Sok szerencsét!!!
Sejtettem hogy van valami ott. na de hát hol nincs,.-)
Persze, megértelek, ez így van! Nektek talán tényleg idő kell csak, esetleg egy kis távolság. Még jó is kisűlhet belőle hosszútávon..-)
Bocsánat, most olvasta el az első postod. Ezeks ezerint ő elhanyagolva érzi agát. Ilyen pedig van! csak ennek nem ez az útja, hogy beffuttatjuk a másikat,mint az ovodában, hiszen felnőttek vagytok.Viselkedjen felnőtt férfi módjára, és kommunnikálja le feléd helyesen mi a gondja. Mert ez így elég zavaros. Sztem ő se tudja mit is szeretne.
(küzdj érte, de add is fel mert mindhiába?!)
És te ezt a hülyeséget beveszed még mindig? Újra és újra meg tudnak lepni a férfiak, hogy ilyen hülyeségeket összehordanak, aztán végül mindig rácsodálkozok, hogy van hülye, aki beveszi.
Amúgy meg mi az, hogy te nem akarod, és ölelget meg megcsókol. Ezek szerint te hagyod.
Sok örömöt kívánok hozzá!
A testi kontaktust pedig ne engedd, ha nem esik jól.
"interjúra megyek tőle 300 kmre,emiatt jó a kedvem"
Azért ez nem kis döntés.
Vagy csak érzelmileg akartad vele zsarolni, és mégse így van?
Azt mondod, örülsz, hogy elmész, jobban, mint ő.
Akkor azt az utat kell járnod tovább.
Azt meg semmi esetre sem engedheted meg soha senkinek, hogy úgy létesítsen veled testi kapcsolatot, hogy te attól lelkileg szenvedsz.
További ajánlott fórumok:
- Hogy szakítasz vagy szakítottak veled!?
- Miért szakított meg velem minden kapcsolatot a "majdnem barátom"?
- Egy éves kapcsolat után felvettetem az összeköltözést, erre a párom szakított velem egy hét múlva
- 8 év után szakított
- Egy jó barátnőm pasija egy társaságban mindenkinek azt mondta, hogy már szakítottak... a lány erről nem tud...
- Hogy hódítsam meg újra ha szakított?