Felajánlottak egy más pozíciót a munkahelyemen, de nem tudom, el merjen-e fogadni? (beszélgetés)
Most, hogy olvasom a tippeket, jutott eszembe: egy ismerős csaj, aki éveken keresztül Töröko-ban élt, és csak úgy kapta meg a török állampolgárságot, ha perfekt beszéli a nyelvet... egy idő után visszajött, és éppen nem tudott miből megélni, hát felajánlotta a kb. 60-80 km-re levő határon a vámosoknak, hogy szívesen tolmácsol török-magyar nyelven, ha szükség van rá.
Ha "török fogás" volt a vámon, csak telefonáltak neki, akár éjfélkor, vagy éppen hajnalban, beült a kocsiba, és egy óra múlva már ott is volt. Hát ez sem volt egy könnyű kereset.
Mert azt írtad, hogy hol ide, hol oda kellene menned... akár éjfélkor is, ezért gondoltam, hogy autós meló.
Persze nem is kell egyelőre többet mondani, ahogy a babona tartja, nem szabad "elkiabálni" a szerencsét. :)
Engem az utazgatásnál az is elgondolkodtatna, hogy télen-nyáron, hóban, jégen, útlezárásokon át kellene menni akár. Ez is szempont.
Volt egy munkatársam aki heti 2 napot egy cégnél volt mint beugrós bérmunkás. 3 napot meg nálunk. Utálta mert nem volt saját helye, nem bírta a ritmust felvenni és nem tartozott igazán sehova
:)
Neked is szép napot! :)
Én szeretem a kis "szürke életem" és nem álomutakra küldenének, hanem komoly és veszélyes munkákat kellene elvégezni, ami nem biztos, hogy nekem való.
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?
- Te felajánlod a szerveidet a halálod után? Mások életéért!