"Fel nem tett kérdések"! (beszélgetés)
Vele finoman kell bánni, mert érzékenyebb az átlagnál!
Egyszer megjegyeztem, hogy nem akarok "pótlék" lenni, amin halálra sértődött, mert szerinte még a feltételezés is bántó volt:D
Én már párszor éreztem magam kellemetlenül a tábla miatt..:)
Szeretkezés közben, pont a csaj nevét látom:D
arra figyelj, hogy amikor ezt kéred NE követelőzz!!
Légy fifikás! Alakítsd úgy, hogy ő érezze magát kellemetlenül a tábla miatt :))
hatásos
Én tényleg próbálok nem foglalkozni a nőcivel, csak zavaró, hogy mikor belépek a párom szobájába, van egy rézlap, amiber "bele van vágva", hogy "Boldog szülinapot!" majd a Nő, meg az Ő neve díszeleg alatta.
Így nehéz nem rá gondolni, ha erről a "micsodáról" is a nő "vigyorog" rám.
Tyűűű itt vannak jobbnál jobb osztások :)), Én amúgy Bernice osztásainak 3/4-vel értek egyet :)
A lényeg, hogy először magadat keseríted meg ezzel aztán mikor már teljesen az örületbe ergetted magad jön a párod, mert megérzi majd, hogy valami nem stimmel veled,egyre rosszabb lesz a kapcsolat és pápá lesz.
Ahogy írták sokan és jól, arra koncentrálj, hogy szeresd és amikor együtt vagytok minden pillanatot boldogan töltsetek el, olyankor ne mással csak magatokkal foglalkozzatok, és ha egyedül vagy inkább azon rágodj mit csináltok majd legközelebb...esetleg találj ki közös programot.
A múltjához meg tényleg semmi közöd, az előtted volt, neked is van múltad amihez neki sincs sok köze és most van a közös jövőtök azt firtasd ne a megtörténteket.
Sok sikert és boldogságot, ha észhez tértél :))
Nem élünk együtt.
Együtt töltjük a hétvégéket, és a szerdákat.
Kicsit messze lakunk egymástól.
További ajánlott fórumok:
- Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
- Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D
- Napi kérdések
- Egy topic, ahol segítünk egymásnak öltözködéssel, sminkkel kapcsolatos kérdésekben.
- Ti felhívnátok az exeteket, ha nőgyógyásztól feltett kérdésekre ő pontosabban tudna válaszolni? Vagy kockáztassam az egészségem?
- Nem lehet valahol megnézni itt a honlapon, hogy az egész nap folyamán milyen új fórumokat és tudásbázis kérdéseket tettek fel a hoxázók?