Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Fel fogom adni! A lelkem olyan mint egy szakadt rongy! fórum

Fel fogom adni! A lelkem olyan mint egy szakadt rongy! (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
márc. 23. 22:49
epp ideje feladnod!a jovore koncentraljal es ne buslakodj hanem eld az eletedet!
41. liliom10 (válaszként erre: 11. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 23. 21:24
Azt hiszem, ez már passzív agresszió. Mostanában olvastam erről. Mai tapasztalatommal én szakítanék ilyen emberrel.
40. globus (válaszként erre: 30. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 23. 21:16
Felesleges ennyit spekulálni...éld az életet, holnap már úgysem léphetsz ugyanabba a folyóba.
39. Ágio8405 (válaszként erre: 31. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 23. 20:53
Nem, nem csak hiszed. Hidd el ha oda lenne érted, nem bírná ki hogy ne legyen veled. Azzal meg hogy beszélni sem beszél veled végképp egyértelmű a szitu. Nem bántani akarlak ezzel, csak szerintem feleslegesen ámítod magad. Mivel neked ő fontos félsz belátni hogy ez nem kölcsönös. Legalábbis amit eddig leírtál, abból ez jön le és ahogy olvasom nem csak nekem…
38. Ruslan (válaszként erre: 32. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 23. 10:09
Azért küzdünk, amiért van értelme. Kérdés ő mit akar, mivel nem a tulajdonod. Ha nem ugyanazt, amit te, fel kell add.
37. gyöngy:) (válaszként erre: 30. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 23. 09:44

Elemzel, minden másodpercben kattogsz valamin, erőszakos jellemvonásokat mutatsz és még démonokkal is küzdesz.

Az ilyen embertől inkább menekülni szoktak.

36. Amaunet (válaszként erre: 30. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 23. 09:33

Először meg kell élni a dolgokat. Szabadon, teljesen. Aztán elemezgetni.

Sosem lesz tartós kapcsolatod, ha így állsz hozzá valakihez. Nem pszichológust keresnek az emberek, hanem társat. Nem fogsz senkihez közel kerülni ilyen erőszakos attitüddel.

35. birebora (válaszként erre: 34. - Srcrss)
márc. 23. 07:42
Szerintem ez kamufórum.
34. srcrss (válaszként erre: 30. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 23. 07:16
Mit elemzel, ha semmi sem történik, nem is beszél veled?
33. birebora (válaszként erre: 25. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 23. 06:53

Ha már ennyit agyalni kell rajta azzal csak mérgezed magad. Kérdezz rá: "Mi bajod van drágám?!" Aztán ha nem kapsz választ vagy hablatyol, hagyd. Kell ez neked?

Magadon mit tesztelsz és mit vizsgálsz?

32. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 29. - Ágio8405)
márc. 23. 00:21
Az biztos!
31. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 28. - Ágio8405)
márc. 23. 00:20

"Ha egy pasi akar valamit az akar valamit. Nincs az a majré ami távol tartja...."

Te csak azt hiszed! Minden nőben, férfiban ott van a majré ha fontos a másik és nagy a tét!

Azt se felejtsd el hogy férfiban és nőben is különbözőek vagyunk, különböző sérülésekkel és tapasztalatokkal!

Vagy éppen a tapasztalatok hiányával!

Könnyű általánosítani és ítélkezni!

Nincs fekete vagy fehér! A szürkének a különböző árnyalatai vannak!

30. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 27. - Amaunet)
márc. 23. 00:16

"magamat is vizsgálom és tesztelem a helyzeteket"

Nincs neked valamilyen személyiségzavarod?"

Mert az csak személyiségzavaros lehet?

Olyan nincs hogy elemző alkat? 🫣

29. Ágio8405 (válaszként erre: 25. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 22. 18:59
Túl sokat gondolkozol és ezzel csak kínzod magad….. 😟
28. Ágio8405 (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 22. 18:53
Ez sajnos csak önámítás. Ha egy pasi akar valamit az akar valamit. Nincs az a majré ami távol tartja….
27. Amaunet (válaszként erre: 25. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 22. 18:22

De mire akarsz rájönni? Mit/miért elemezgeted a másikat?

"magamat is vizsgálom és tesztelem a helyzeteket"

Nincs neked valamilyen személyiségzavarod?

26. Amaunet (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 22. 18:20

Mit jelent a "NAGYON régóta"? Ismerkedtek egyelőre, nem?

"Nagyon nagy hatást gyakorolunk egymásra!"

Nem úgy tünik.

Túl sokat gondolsz bele/remélsz ebben a korai szakaszban.

A bejegyzéseid alapján én menekülnék előled.

25. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 22. - Birebora)
márc. 22. 18:05
Én meg próbálok rájönni hogy mi okozhatja ezt Benne, miközben magamat is vizsgálom és tesztelem a helyzeteket.
24. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 20. - 55Judit)
márc. 22. 18:04

"A szavaid arra utalnak hogy te még nagyon fiatal vagy."

Egyszerre fiatal és egyszerre nagyon öreg!

23. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 19. - Violet18)
márc. 22. 18:04

Ennél nagyobb igazság nincs is!

"Kettőn áll a vásár!" - ahogy mondják!

márc. 22. 13:40

Hát előre is bocs. Azt gondolom irtál már ki erről fórumot ahol kaptál tanácsokat.

Én nem tudom, hogy nem lehet egy nőben (de akár férfiban is) annyi büszkeség, céltudatosság és határozottság, hogy ne alázza szanaszét magát olyan miatt akinek nem kell. Ha nem ir annak oka van, ha nem kellesz neki annak oka van. Tudod mi az oka? Csináltál valamit? Megbántottad? Hazudtál? Én tudom, hogy azzal nem kommunikálok, azzal szakitom mag a kapcsolatot, azt ignorálom aki megbántott vagy nivó alattit csinált. Legyen az bárki. Nem rugózok rajta, nem teszem magamat ronggyá, nem betegszem bele mert én attól többet érek. Próbáld igy szemlélni. Vegyél egy nagy levegőt és ignoráld te is.

21. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 22. 13:26
Jól teszed.
20. 55Judit (válaszként erre: 14. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 22. 12:36
Sajnálom hogy így érzel. Tudom magamról, időbe telik hogy ne a másokkal való kapcsolatunk határozza meg hogy boldogok vagyunk vagy sem. Idő kell ahhoz is vagy bölcsesség(?) hogy tudjunk lazán elengedni bárkit, bármit ami nem a mi boldogságunkat szolgálja. Kívánom neked, hogy tudj mielőbb változni és ne másoktól függjön a boldogságod! Lehet most azt gondolod ez hülyeség, mert legalább 1 ember kell hozzá. De ez nincs így. Társra vágyunk legtöbben, de nem akkora tragédia az ha nincs. A szavaid arra utalnak hogy te még nagyon fiatal vagy. Még bízhatsz abban hogy meglesz a párod. Bár melyik nap. Csak fel a fejjel! Jön a tavasz, bármi lehet. :)
19. Violet18 (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 22. 12:19
De ehhez 2 kell. És nem tudod erőszakkal rávenni. Ha nem nyit nem tehetsz semmit....
márc. 22. 11:47
És még a rohadt démonaim is szórakoznak velem!
márc. 22. 11:46
De közben meg várom Őt! Ez a kettősség szakít szét!
márc. 22. 11:45
Nem is Ő előle menekülök, hanem az egész kib@szott kínos szituáció elől! A bizonytalanság elől! A megoldhatatlanság elől!
márc. 22. 11:43
Az a baj hogyha találkozunk inkább a sírógörcs kerülget mert annyira kivagyok, ez meg nagyon cink!
14. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - 55Judit)
márc. 22. 11:41
Hát én már annyit tűrtem másoknál, csoda hogy még nem akasztottam fel magam a legelső körtefára!
márc. 22. 11:39

Annyit se mondd hogy akarja ezt az egészet, pedig jelen van az életemben!

Érzékeny vagyok másokra, de egyre inkább csődöt mond a gondolatolvasó képességem!

Nem mellesleg gyűlölöm ha rendes kommunikáció helyett kell fejtegetni! Nagyon fárasztó!

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook