Fel fogom adni! A lelkem olyan mint egy szakadt rongy! (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Elemzel, minden másodpercben kattogsz valamin, erőszakos jellemvonásokat mutatsz és még démonokkal is küzdesz.
Az ilyen embertől inkább menekülni szoktak.
Először meg kell élni a dolgokat. Szabadon, teljesen. Aztán elemezgetni.
Sosem lesz tartós kapcsolatod, ha így állsz hozzá valakihez. Nem pszichológust keresnek az emberek, hanem társat. Nem fogsz senkihez közel kerülni ilyen erőszakos attitüddel.
Ha már ennyit agyalni kell rajta azzal csak mérgezed magad. Kérdezz rá: "Mi bajod van drágám?!" Aztán ha nem kapsz választ vagy hablatyol, hagyd. Kell ez neked?
Magadon mit tesztelsz és mit vizsgálsz?
"Ha egy pasi akar valamit az akar valamit. Nincs az a majré ami távol tartja...."
Te csak azt hiszed! Minden nőben, férfiban ott van a majré ha fontos a másik és nagy a tét!
Azt se felejtsd el hogy férfiban és nőben is különbözőek vagyunk, különböző sérülésekkel és tapasztalatokkal!
Vagy éppen a tapasztalatok hiányával!
Könnyű általánosítani és ítélkezni!
Nincs fekete vagy fehér! A szürkének a különböző árnyalatai vannak!
"magamat is vizsgálom és tesztelem a helyzeteket"
Nincs neked valamilyen személyiségzavarod?"
Mert az csak személyiségzavaros lehet?
Olyan nincs hogy elemző alkat? 🫣
De mire akarsz rájönni? Mit/miért elemezgeted a másikat?
"magamat is vizsgálom és tesztelem a helyzeteket"
Nincs neked valamilyen személyiségzavarod?
Mit jelent a "NAGYON régóta"? Ismerkedtek egyelőre, nem?
"Nagyon nagy hatást gyakorolunk egymásra!"
Nem úgy tünik.
Túl sokat gondolsz bele/remélsz ebben a korai szakaszban.
A bejegyzéseid alapján én menekülnék előled.
"A szavaid arra utalnak hogy te még nagyon fiatal vagy."
Egyszerre fiatal és egyszerre nagyon öreg!
Ennél nagyobb igazság nincs is!
"Kettőn áll a vásár!" - ahogy mondják!
Hát előre is bocs. Azt gondolom irtál már ki erről fórumot ahol kaptál tanácsokat.
Én nem tudom, hogy nem lehet egy nőben (de akár férfiban is) annyi büszkeség, céltudatosság és határozottság, hogy ne alázza szanaszét magát olyan miatt akinek nem kell. Ha nem ir annak oka van, ha nem kellesz neki annak oka van. Tudod mi az oka? Csináltál valamit? Megbántottad? Hazudtál? Én tudom, hogy azzal nem kommunikálok, azzal szakitom mag a kapcsolatot, azt ignorálom aki megbántott vagy nivó alattit csinált. Legyen az bárki. Nem rugózok rajta, nem teszem magamat ronggyá, nem betegszem bele mert én attól többet érek. Próbáld igy szemlélni. Vegyél egy nagy levegőt és ignoráld te is.
Annyit se mondd hogy akarja ezt az egészet, pedig jelen van az életemben!
Érzékeny vagyok másokra, de egyre inkább csődöt mond a gondolatolvasó képességem!
Nem mellesleg gyűlölöm ha rendes kommunikáció helyett kell fejtegetni! Nagyon fárasztó!
További ajánlott fórumok:
- Igénytelenség vagy miért jelenik meg egy férfi szakadt ruhában randin?
- Sztorizzunk - Szakadtatok a röhögéstől mikor nem kellett volna
- Nagyon szeretek itthon szakadt, rongyos ruhákban lenni....
- Mikor szakadt el a cérna?
- Szules kozben szakadt mar valaki kivul belul? Ha igen mennyi idon belul jott helyre? Negy hete szultem, kivul belul repedtem.
- Bokaszalag szakadtak és műtöttek! Mikorra ment le a bokátokról a duzzanat, s lett újra a "régi"?