Szules kozben szakadt mar valaki kivul belul? Ha igen mennyi idon belul jott helyre? Negy hete szultem, kivul belul repedtem. (tudásbázis kérdés)
"Lehet, hogy minden igyekezeted ellenére begyullad a seb. A hipermangán nagyon jó fertőtlenítő: ezzel mosd le naponta többször, és használj Betadin kenőcsöt, körömvirágkrémet vagy feketenadálytő-kenőcsöt, amelyre nők ezrei esküsznek. Kamillás oldatot szülés után egy-két héttel használj csak, mert szárít. Mély sebre a rózsa-teafa olajkeveréket ajánlom. Bár több fórumon is tiltják, vehetsz ülőfürdőt a szülés után 24 órával. Egy kis meleg víz olajjal vagy gyógyteával nagyon jól tud esni! Itt is a körömvirágot, illetve a tölgyfakérget részesítsd előnyben!"
Ezeket itt találtam:
Beszólni?
Sajnállak te szerencsétlen, hogy így jártál, nem beszóltam!! (eddig)
mindenképpen orvos kell, nem normális az, ha még mindig fáj és vérzik, biztos be van gyulladva
én vágás ellenére végigrepedtem a hüvelytől a végbélig, fél órán át varrtak, a helye kb 2 hét alatt gyógyult, pár kisebb "hupli" érezhető, de nem vészes, házasélet is működik
Lehet, hogy nem válasz a kérdésedre, de leírnám az én tapasztalataimat. Nekem szülés után olyan érzésem volt, mint ha aranyerem lett volna. De nem volt. Mégis, belül nagyon fájt.
1 éve szültem, és szeretkezéskor még most is érzem, hogy ott valami nem okés. Napokig érzem, olyan mint ha mindig megsérülne, vagy kidörzsölődne.
Ha vörösnek és püffedtnek látod, mindenképp fordulj orvoshoz. De előtte próbálj kamillás borogatást, hátha segít. ha nem javul, irány a doki!!
Medve anyám...
Hol van az a külföld?
További ajánlott fórumok:
- Igénytelenség vagy miért jelenik meg egy férfi szakadt ruhában randin?
- Sztorizzunk - Szakadtatok a röhögéstől mikor nem kellett volna
- Neked miert inditottak el a szulest?
- Mikor szakadt el a cérna?
- 12 napja szultem, gyengenek erzem magam es gorcsol a hasam alja, ez meg belefer ebbe az idoszakba?
- Bokaszalag szakadtak és műtöttek! Mikorra ment le a bokátokról a duzzanat, s lett újra a "régi"?