12 napja szultem, gyengenek erzem magam es gorcsol a hasam alja, ez meg belefer ebbe az idoszakba? (tudásbázis kérdés)
Simán...
Sajnos. Forró fürdő, meleg ágy és NOS-pa
Nektek is BOLDOG KARÁCSONYT!
Gratulálok a gyerkőcökhöz!
Koszonom nektek a hozzaszolasokat,igy mostmar megnyugodtam, ha mindenki aztmondja belefernek ezek a kellemetlensegek az idobe, igaz panikolni kezdtem mar. A vasat azt szedem, mert eleg alacsony a keszletem, meg szedem a centrum maternat, mara mar a hasgorcsom is alabb hagyott, aztan pihenni kell azt erzem, reggel tele vok energiaval, de alig vegzek egy kis konyhai munkat maris hagy el az erom. Egyszoval kikell pihenni a faradsagot.
Megegyszert kosz mindenkinek es BOLDOG KARACSONYT!!!
Szia Ildikó!
Szerintem minden rendben, ne aggódj semmi miatt, csak a picúrra koncentrálj, nehogy a tejcsi lássa kárát. Amit az előttem szólók írták, ezek természetes dolgok, én 4 hónapja szültem és még mindig vannak gondjaim...
Sok erőt, kitartást és boldogságot a bébihez!
A hasi görcsre én is pont ezt akartam írni, mint ebben a válaszban olvashatsz.
A gyengeség sztem nagyon normális, bár igazából attól is függ nagyon hogy milyen a vérképed.
Én mikor a fiamat szültem 8-as volt a vasam és nagyon alacsony a vörösvértest és magas a fehérvértest szám a vérképembe, szülés után 4-5 hónap kellett mire rendeződött és addig napi 3*-4* leizzadtam, le kellett fürödnöm átöltöznöm annyira gyenge voltam. A 3-4 kg-os gyerekemet alíg bírtam el. Hóanpkkal később mikor már jobban voltam a gyerkőc is lett 8 kg-os már fél kézzel "dobáltam" annyira sikerült megam össze szedni.
Sztem nézess egy vérképet, lehet hogy még szedned kell a vasat továbbra is mint nekem. Ártani nem árt.
Kérdés, milyen jellegű a görcs, a fájdalom.
Ha a szoptatás hozza elő, vagy felerősíti, akkor valszeg csak arról van szó, hogy húzódik össze a méhed, és azt érzed. Ez általában erős menstr. fájd.ra hasonlít. Ez tök normális, csak kellemetlen. Nyomásra fáj a hasad? Láz, hőemelkedés?
További ajánlott fórumok:
- Az orvosom gyengének tartja a baba szívverését
- Tudja valaki miért érzem magam rosszul azon a héten mikor nem kell szedni a fog.gátlót? Fáj nagyon a fejem meg gyengének érzem magam.
- Olyan gyengének érzem magam... Mit tegyek?
- Mit tegyek az ellen, hogy 21 hetes terhesen ne gorcsoljek?Azonkivul hogy pihenek is kozbe, az ulomunka is besegithet?
- Szules kozben szakadt mar valaki kivul belul? Ha igen mennyi idon belul jott helyre? Negy hete szultem, kivul belul repedtem.
- Van itt meg valaki aki 38 hetes terhes? kivancsi lennek hogy erzik magukat a kismamak ebben az idoszakban