Fehérváron, a 7.22-kor Tapolcára induló vonat melyik vágányról indul? 7.10-kor szállok le a pesti vonatról, alig 10 percem lesz megtalálni! (tudásbázis)
Ja!! Igy már más ...:)
Ezt az oldalát nem gondoltam át! Bocs..:D
De okoska vagy!! Látszik,hogy nem vagy utazó!
Pont itt Magyarországon..bizony kétségbe lehet esni!! MÁV...hát sosincs itt semmi biztos...:(
Csak téves infó meg drága jegy!! :(
Szia! Előre nem fogják tudni, legalább is ha Pestből indulok ki, marhaságokat ír az elvira is. Én kb 10 perccel előbb felhívnám a pályaudvart mielőtt beérne a vonat, és akkor megkérdezném. Az a tuti. Remélem el fogod érni, én rendszeresen várok a nyugatiban, mert ugyanígy van csatlakozásom:(
szia!
1 perc alatt megtalálod.
kb. 8 éve 6 hónapig úgy jártam Gárdonyba (Budapestről), hogy egy gyorsvonattal Székesfehérvárig mentem és személlyel vissza Gárdonyba. Menetrend szerint 6 perc időm volt rá. Egyszer nem sikerült a csatlakozás mert elromlott a mozdony és 20 percet késtünk.
Miért nem hívod fel a pályaudvart?
Amúgy az elég hegyesen van kiszámolva, ha pesti késik, már úszik minden. Mondjuk gondolom személyvonat, akkor meg majd mész a következővel.
További ajánlott fórumok:
- Miként lehet megtalálni az egyensúlyt a párkapcsolatban és az életben egyaránt?
- Hogyan tudok az interneten keresztül régi ismerősöket megtalálni?
- Hol lehet megtalálni a nagy őt?
- Hogy tudok megtalálni valakit, ha a nevét sem tudom?
- Kinek, hogyan sikerült megtalálni a tökéletes parfümöt?
- Szeretném egy könyv 2. kötetét megtalálni!