Kinek, hogyan sikerült megtalálni a tökéletes parfümöt? (beszélgetés)
Engem Far Away nélkül is észrevesznek mindenhol:P
Bocsi, vicc volt, de ez magas labda volt, le kellett ütni:D
Nekem a nagybetűs parfüm a Davidoff Cool Water.
De nemcsak azt használom. Szeretem a rózsa illatot. Így van Body Shop-os Atlas Moutain Rose parfümöm, és Yves Rocher Fresh Rose-om is.
Viszont van egy új illata a Far Awaynek a Rebel, azt hiszem ez a neve... Na az bejön, megveszem szerintem.
Meg az Avon Eve Confidence.
A télen tökéletes parfümöt úgy találtam,hogy csak úgy levettem a polcról,mert szép volt az üvege.😄
Karácsonyra megkaptam.
Guerlain Santal Royal.
A nyári tökéletes parfümöt,(2van)ezer éve használom,ajándékba kaptam mindkettőt.
Bvlgari Omnia Coral,Jlo Miami Glow.
Mindhárom nagyon tartós,és nagyon jó.😀
Szerintem felesleges a tökéletest keresni, mert egy parfüm csak egy időszakban lehet tökéletes.
Változik a bőrünk, a "kibocsátott" saját illatunk és parfümök is szünnek meg, jönnek ki újak.
Én 15éve megéreztem ezt az illatot és azóta nem is használok mást,nem is érdekel más illat a neve:
coco chanel mademoiselle
Rákerestem erre a Far Awayre, annyian írjátok...én még csak nem is hallottam róla:)
Nekem is a Dolce & Gabbana Light Blue a kedvencem.
Én nagyon szeretem a gyümölcsös elsősorban a barackos áfonya málna alapjegyű parfümöket, ami nem túl édes,lágy könnyed.
Pl:Bruno Banani - made for woman vagy a Magic Woman
Spirit - of fizzy tagerine
Oriflameből 1 db volt amit bírtam és szerettem a SUN
Avonból szintén 1 db INCANDESSENCE.
Ha valakin érzek egy kellemes illatot,mindig rákérdezek.
Aztán irány a drogéria és bőrre fújva próba.
Nagyon más egy illat valaki Mason,meg rajtam,így sokszor hiába tetszik egy illat,magamon már nem tudom elviselni.
4 éve az állandó illatom a gucci guilty,tesómnak volt regebben,rajta rettenetes volt,de magamon meg azonnal tudtam,hogy nagy szerelem lesz.
Ezen kívül mindig van 3-4 másik ami éppen tetszik,de a guccit mindig imádom magamon,míg a többihez valami belső sugallat kell,hogy azt vegyem elő reggel.
Az említett far away egy émelyítő,nappalra,melegebb napokra szerintem abszolút nem való,különösen 40 év alatt.
Még gondolkodom
Lancome Idole
Armani Sì
Hoztam illatmintát mindkettőből. Hát nem tudom.
Notinon a héten ingyenes a kiszállítás, viszont 10-én Glamour napok lesznek. Csak mondom, ha most akartok rendelni. :)
Végülis fiatalos, de nekem ezek a fűszeres édes illatok sokak.
Bár én mióta gyerekeim vannak csak ritkán parfümözök (van egy édesebb alkalmi és egy virágos mindennapi parfümöm). Jobban esik a tusfürdő illata, már inkább zavar ha valaki illatfelhőt húz maga után.
Szerintem nincs olyan hogy tökéletes. Változol, változik az ízlésed is. Eleve nem nagyon van 4 évszakos illat. Ami télen kellemes az nyáron sok. A könnyed nyári illatok télen elvesznek.
25 évesnek én valami könnyed, gyümölcsös, virágos illatot javasolnék. A Far away, Little black dress számomra az 50es korosztály illata (anyum használja őket).
Jelenleg 10 féle parfümöt cserélgetek🤣
Ebből 3 Far Away🤭
Olyanom is van :)
Imádom..❤
További ajánlott fórumok:
- Mi az ideális gyermekvállalás ideje, avagy örök harc a tökéletes élet után?
- Mindenkinek tökéletes a gyereke
- Van olyan akinek tökéletes a házassága/párkapcsolata?
- Hogy lehet megtalálni egy bizonyos valakit, akinek csak a nevét tudjuk?
- Hogy lehet itt megtalálni valakit, akinek 2 db karakterből áll a neve? A keresésbe hiába írom.
- Érettségi tételek! Ha van valakinek kidolgozott társadalmi ismeretek tételsora, vagy tudja, hol lehet megtalálni, kérem segítsen!!!