Fehér konyhabútor? (beszélgetés)
Bocs, hogy a tiedhez fűztem a hozzászólásomat, nem kötekedésnek szántam.
Sikerült félreértened, de mindegy.
Ha másnál látod az nem ugyanaz. Az nem tapasztalat.
Ha ebből indulnék ki, akkor én is hadakoznék a fehér konyhabútor ellen, mert sokan nem képesek vigyázni rá.
A hozzászólásod nem hergelt fel,csak nem értettem miért pont az én véleményemet nem bírod szó nélkül hagyni,amikor az ellenkezője is csak ugyanolyan feltételezés.
Ez a "lépj túl " rajta szöveg már közel lenne ahhoz hogy mérges legyek,de csak ha nem te írtad volna.Ennyi év fórumozás után azért már leesett kik a heccből kötekedők akiknek még akkor is igazuk van ha tudják hogy nincs :)
Az első mondat meg....azért mert az enyém nem fehér még lehet tapasztalatom,miért csak a sajátom számít? ha másoknál látom akkor az nem is létezik? mindegy,nem kell válaszolni,képzelem a lépj túl rajta után milyen hangnem következik,inkább kihagyom...
fehér lesz.360-ért:)
Köszönöm hogy segítettetek dönteni.
Igen, így szuper:)
Én is szeretem a fehér járólapot, pedig aztán nagyon kényes:)
Van vele dolgom, de ez van:))
Miért nincs igazam?
Ez pont olyan, mint a sötét autó.
A sötét autó nagyon elegáns, na de azt aztán elég sűrűn kell mosni. Viszont egy szürke vagy egy fehér autó, koszosan sem csúnya.
Fekete a pultom. Percenként kell törölgetnem.
Ez nem beszólás volt, csak te akarod annak érezni.:)
Ez tapasztalat.
Drága Írisz
Nem is tudtam volna jót aludni az éjjel, ha nem szólsz be a sötét színű bútorom és annak nehéz tisztántartásába...:)))))
És persze megint úgy csináltok, mintha én kezdtem volna.
Röhejes, hogy nem tudtok visszaemlékezni kb. 30 hozzászólásra sem.
Na, most téged is kioktattalak:))))
Ha nem fehér a konyhabútorod, akkor nincs tapasztalatod.
De ahogy gondolod. Ha szerinted, ronda lesz, akkor ronda lesz, bár SZERINTEM, akkor is a tisztításon van a hangsúly.
És ha ennyire felhergelt a hozzászólásom, akkor lépj túl rajta.:)
tapasztalatot kért a fórumindító,nekem az a tapasztalatom,hogy nem feltétlenül marad olyan szép mint újkorában.
miért lenne problémám?mert hozzá mertem szólni és mert szerintem kicsit egyoldalú amit írtál,miszerint nincs igazam?
köszönöm a kérdést,tisztán tudom tartani az enyémet,ami nem fehér színű :) ha fehér lenne sem a tisztántartáson múlna ,hogy szép marad-e :)
Mert ha valaki nem tudja rendbe tartani a fehér szekrényt, akkor az a színeset sem tudja.
Nem tudom miért zavar, amit írok?
A tied esetleg nem szép már, mert nem tudod tisztán tartani? Vagy mi a problémád?
Én nagyon szeretem. Nagyon logikus és ergonomikus az elrendezése, minden polc kihúzható, belső világítás, belső fiókrendező, kiforgatható sarokpolcok. Csak a fantáziádon és a ráköltendő összegen múlik, hogy mit hozol ki belőle.
Ár- értékarányban nekem a legjobb választás. Ha egyszer megunod, csak az ajtókat kell lecserélni, a korpuszok maradnak és máris van egy új konyhád.
Szerintem is!
Teljes mértégben igazad van!:-)
Hát ez csak egy ikeás tucat bútor de új és megfizethető.Majd a kiegészítőkkel egyedivé teszem.
Minőségre lehet van ennél jobb is de ez elérhető nekem.Tényleg mik a tapasztalatok az ikeás bútorokkal?Nem nyitnék erre új topikot.