Hogyan dobjam fel a fehér konyhabútoromat? (beszélgetés)
Énis már régóta töröm rajta a felyem hogyan újíthatnék, anélkül hogy lekeljen cserélni az egész konyhabútórt. Aztán láttam egy ismerősnél hogy az ajtó közepén öntapadós mosható tapéta volt, ott pl fehér alapon, (mint a fórum indító képein) fa mintázatú volt, de lehet az akámilyen tetszőlegesen pl márvány, vagy egyéb szín, és az bekeretezve egy fa kb 1cm-es léccel, a többi külső rész pedig maradt fehér, nagyon jól nézett ki! Megfogom csinálni én is! :-)
Tényleg a matrica!!!! Hogy nem jutott eszembe! :)
Ez egy csudajó kis konyhabútor!Én a helyedben trendi fogantyúkat vennék hozzá,nagyon jóformájúak az ajtók,nem cserélném le tuti!!,és egy kis színt vinnék a polcokra tárolódobozokkal,akár fémből,és új függöny,asztalterítő,új műanyag színes csepegtető!
Faltetkó. Bútorra is kiváló, bármikor máshová rakhatod és nem kell alá se ragasztó, se semmi. Nyom nélkül lejön.
tettem fel képeket.
Az én picikém 10 hónapos, de még a legapróbb lyukat is megpiszkálja a színes dolgokról már nem is beszélve. Ráadásul mindent elkezd kaparászni ezért nem jó a tapéta. :)
Én öntapadós tapétacsíkot tettem rá. Sztem tök jó lett :)
Az én kisfiam 20 hónapos, de nem piszkálta még eddig :)
erre gondoltam én is és ezért nem kezdtem festékkel. Csinálok majd képet és felteszem. Köszi mindenkinek a hozzászólásokat.
azt vedd figyelembe, hogy mosható legyen!Mert a konyhában akad kosz bőven:-)
Én ilyen dekormatricát tennék rá, milyen színű a fal, padló? de a bútor stílusától is függ. teszel fel képet?
vagy temperával festesz rá, de ha a szekrényt pucolod lejön....
egy baj van az üvegmatricával... a bútorokat megfogja. Én így jártam... a sima matricát meg már a jó isten se szedi le. kapható zselés állagú matrica szerintem ismeritek :D abból lehet mintákat csinálni
Üvegmatrica, vagy nyomdázol rá (pl. krumplinyomda és akrilfestékbe, fafestékba mártod).
kisebb mintákra gondoltam én is csak nem tudom miből tudnám megcsinálni:(
Raksz fel róla képet? Úgy azért könnyebben menne...;)
Ajtólapokat is lehet cserélni, ha nagyon nem boldogulnál a dekorációval.
új fogantyúk,dekor mütyürök:)színes műanyag edénycsepegtető,esetleg trendi fém csepegtető(ha trendi fogantyúkat teszel rá),ha vmi színt szeretnél a konyhába vinni,akkor pl új függöny,terítő,székpárna,de ezek legyenek egyszínűek,valami komoly szín,ne halvány.Szépen kiemelnék a fehér bútort.
Szines kiegészitőket használsz a polcokra, go ndolok itt szines bögre,tány.ér stb . Vagy pedig a konyhaszekrény tetejére virág. Me kkora a szekrény attól i s függ, és mit gondoltál rápakolni. üdv.
Én üvegfestékkel (matricással) festenék rá.
Ha megunod, le tudod szedni és újat festeni rá. :)
Vagy hűtőmágneseket is lehet ráragasztani gyurmaragasztóval (pl. BlueTack-kel)
Vagy végülis akármit, ami tetszik neked. :)
Tapéta.. én is így csináltam. Jobb mint új korában, bár valljuk be, kicsit pepecselős művelet:D
a tapéta nem jó, mert a kisfiam leszedi :)
öntapadós tapéta díszítés,ami Neked tetszik minta.A formákat is magad csinálhatod,ha az tetszik.
:D :D
nem szeretném, ha nagyon csicsás lenne, de így meg túl egyhangú
attól függ mennyire akarod feldobni :D
Teljesen fehér a konyhabútorom és valamivel szeretném feldobni. Tud valaki segíteni?
További ajánlott fórumok: