Farfalle tejszínes csirkemájraguval recept
A Farfalle tejszínes csirkemájraguval hozzávalói:25 dkg farfalle (masni tészta)
25 dkg csirke máj
1 db vöröshagyma
1 db paprika
2 db paradicsom
1 dl tejszín
só
ételízesítő
őrölt fehérbors
bazsalikom
ráma sütőmargarin
A Farfalle tejszínes csirkemájraguval elkészítési módja:
A hagymát, a paradicsomot és a májat kockára vágjuk. A paprikát vékonyan leszeleteljük. A felkockázott hagymát margarinon elkezdjük párolni, majd pár perc múlva hozzáadjuk a paprikát, és tovább pároljuk. Ezután beletesszük a paradicsomot, majd ízlés szerint fűszerezzük. Ha már kellően megpárolódott, hozzáadjuk a májat. Ha a máj már puha, hozzáadjuk a tejszínt, forralunk rajta egyet. A tésztát sós vízben kifőzzük, majd a raguval tálaljuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2017. szept. 12. 08:27
A farfalle tejszínes csirkemájraguval elkészítési módja és hozzávalói.