Falun élők, hogy öltöztök otthon? (beszélgetés)
Otthon sem, de gyakran munkahelyen, elmenéskor sem.
1 gyereket szoptattam, most 28 éves, sose voltak nagy melleim, még mindig viszonylag jól tartják magukat.
Ma pl van rajtam, mert egy ngyon vékony felsőt vettem fel
Nem mutogatom. Fiatalon sem.
Olyat esetleg viselek fiatalon, hogy találgathass.
Hát már bocs, nem feltétlenül a köldök környékén keresendő, de hímsoviniszta anyatej-fétisisztákat sem vagyok hajlandó még optikailag sem kiszolgálni.
Vannak akik nem törődnek ezzel, de nem szép látvány, az biztos.
Szemközti szomszédasszonyom nem sokat törődik ezzel, de még az én számomra is kiábrándítóak a kirajzolódó részletek. De ez az illető értelmileg leszázalékolt.
Attól függ mennyi idős vagy. Ha már elmúltán 60, szerintem nem fogják meglátni a férfiak a mellbimbódat, mert azt általában nem a köldök környékén keresik. Ha pedig fiatal vagy, akkor mikor mutasd meg a bájaidat, ha nem most?
Ez is igaz, aki akar hordjon, csak gondoltam beszélgethetünk ilyesmiről is. Végülis, ez is van olyan komoly téma mint a „ neked nem fáj a fejed, üzenj magadnak, mi megy nálad a tévében....”
Én se. Csinosabban akarok kinézni a fiam előtt, mint bármelyik idegen előtt. Nem tudom ezzel minden anya igy van ?
Ez az látod, hasonló esetekre voltam kíváncsi. :)
Az engem csöppet sem izgat, ők nem látnak:) Fogalmuk sincs, hogy ki vagyok :)
Én a fiam előtt sem akarok kiábrándítóan mutatkozni.
Bő hacukában nem sokat számít, de egy póló alá már veszek.
mond,hogy a szemed itt van fönt.a két pasi.
de miért érdekel?abból írsz disszertációt,vagy mi a szösz.aki akar hordjon,aki nem akar,az nem.egyszerű,mint a faék.
Hát, ez sem elhanyagolható. Plusz, sok a pasi a szomszédságban és azért ciki, hogy előbb látják a mellbimbót aztán az arcot.
Nekem nem vészes méret, de már hat rájuk a gravitáció. :D
Ha meg mozgást is tervezek, akkor kell a sportmelltartó mindenképpen.
Nekem például elég nagy melleim vannak, de sehogy sem tudom rávenni magam, hogy otthon is hordjam. A szomszédasszonynak viszont elég kicsike van, de ő állandóan hord.
Mell és melltartó kérdése is.
Különösen az érdekelne, hogy hordtok-e melltartót otthon.
Ugye, az logikus, hogy ha elmész valahova veszel, de itthon a dög melegbe?
nyáron póló és rövidgatyó.. télen hosszú nadrág és póló meg pulcsi
Nem is lehet ezt a hőséget kibírni csak így.
elvégre ilyen hőségben a kutya sem látja.
Spár nincs.
Ma a coopban láttam Vape elektromos lötyiset, kétezerért, nem vettem meg.
Az enyém fajta teljesen szagtalan.
nekem is olyan van,és nagyon jó.ha büdös,hát büdös,sok minden az.inkább,mint,hogy egész éjjel kergessem a szúnyogokat.
a VAPÉt, 30 lapka 800 Ft a spárban. Jó nézni ahogy a Tv vagy a monitor előtt hullanak a szűnyogok. Igaz, elég erős szaga van,de nagyon hatékony
Nehéz utánanézni, de a német oldalak nem szidják.
Remélem, kapható ezen a buggyant környéken. Ha nem, rendelnem kell, megesznek a szúnyogok.
Nem hiszem magamról, hogy sok évvel ezelőtt úgy kezdtem volna használni, hogy ne néztem volna utána körültekintően.
A halaknak nem tesz jót, az biztos.
További ajánlott fórumok: