Randin ugyanúgy viselkedtek mint egyébként vagy nem, és ki öltöztök vagy sem? (tudásbázis kérdés)
Mindig nagyon örülök, ha van az ölemben ajándék.:)
Nem tudom, lehet nagyravágyók. Én a kis dolgoknak is tudok őszintén örülni, egy ekkorának meg főleg.:P
Ezt már többen mondták, lehet benne valami.
Szerintem ne bolygassuk.:)
Na, erről van szó, így kell örülni egy váratlanul öledbe zuhant ajándéknak!:)
Más vajon miért nem tud ilyen hálás lenni? Esküszöm, ezt a reakciót tanítani kellene!:D
Azt ugye tudod, hogy benned egy romlatlan gyermek veszett el? Azért reméljük egyszer még előkerül.:) Vagy jobb neki odabent elveszve?:)
Ne szerénykedjünk kérem, ez életem legszebb napja.:)
Nagyon, de előbb még fel kell dolgozzam.:)
Szomorú vagyok...
Úgy tűnik ez a szerencsenapod. Tök ismeretlenül megkínáltalak egy valamirevaló életcéllal.(92,38) Remélem értékeled.
Ez persze egyszeri alkalom volt, több ilyen önkéntes bulira ne számíts, vannak még nálad is hátrányosabb helyzetűek, ezentúl inkább rájuk koncentrálnék.:)
Szeretnék felmenni 92,38-ra.:)
Szerintem több embert idegesít, mint akinek tetszik, de örülök neki. Kaphatsz...
Randira mindig tele puttonnyal' megyek.:)
:DDDDD Nem tudom kiheverni!!!:)))
Az általam olvasott bejegyzéseid 92,37%-át megkönnyezem. Akad, amit órákig nem tudok feldolgozni, úgy érzem ez is ilyen lesz.:))
Annyira jóféle humorod van, nem tudod, lehet még valahol kapni belőle?? Nekem is kell!!!:)))
:DDDDDDDD
Ha szüret idejére esik a randevú, akkor gondolom teli puttonnyal mész. :))
Ha nem természetesen viselkedsz az hazugság.
És nem is jön be általában. Mindig az a legjobb ha magadat adod, rövid és hosszútávon is.
Az már nagyon régen volt..
Az utolsó randimon,össze-vissza borogattam a poharamat,olyan ideges voltam:/
ruha:Nem volt mély dekoltázs meg a többi,semmi extra.
Nagyon úgy néz ki.
Muhaha
az attól függ ,hogy mennyire izgat a dolog..
de amúgy nem ..nem igazán vagyok más mint amúgy..:)
Randid lesz?
Én úgy viselkedtem első alkalommal, amilyennek megismert :) és igen, kiöltöztem :)
További ajánlott fórumok:
- Gyűlölöm a bátyámat, aki egyébként csak a féltestvérem.
- Ti hogyan viselkedtek részegen?
- Mi baja lehet a kutyusomnak? Eszik egyébként, de minden nap kijön belöle a folyadék legalább egyszer (felül).
- Hogyan lehet leszoktatni egy egyébként nagyon jámbor jóravaló macskát arról, hogy elkapja a rigókat?
- Alkoholisták családtagjai, ti hogy viselkedtek, ha pl. a párotok berúg?
- Miért nem fűti be az egyébként forró radiátor a gyermekem szobáját?