Külföldön élők! Ti fenn tudtátok tartani az otthoniakkal a kapcsolatot? (beszélgetős fórum)
12 éve élek külföldön és abszolút nem látszik meg a családi kapcsolataimon. Bár nyilván volt jó néhány olyan helyzet, mikor nagyon jó lett volna, ha néhány óra alatt a szeretteim mellett tudtam volna lenni és ez gyakran ki volt zárva. Lelkileg azonban sohasem távolodtunk el. Több kontaktusom, igaz telefonos, van és volt a családommal, mint sok másnak, aki fizikai értelemben sokkal közelebb van a szeretteihez.
Sőt, az igazán fontos baráti kapcsolatok is megmaradtak. Csak az morzsolódott le, ami nem volt igazán értékes kapcsolat. Telefon van, néha skype is, de levelezni is lehet az interneten, sőt én néha irogatok is.
Nálam a skype, ill. az fb-n a chat van bekapcsova. Akkor hív, amikor akar. Ha vlami eszembe jut vagy történik valami, megírom, de mindig rá van bízva, hogy mikor keres. Alkalmazkodom hozzá, hiszen nem akarom 12 órás éjszakai mûszak lehúzása után nappal zavarni. Amikor még nem volt netem, akkor esténként vezetékes telefonon keresett, ilyen elôfizetése volt direkt. Mi gyakran még "fôzünk" is interneten.
Tegnap este a gépemet nézte át, ill. adminisztrációt intézett el.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- FIÚK! Maximum meddig tudtatok hűségesek maradni egy kapcsolatban?
- Hogyan működhet egy olyan kapcsolat, ahol a másik fél külföldön dolgozik?
- Van most egy kutyatáp csomagolói munka külföldön.Van valakinek ezzel kapcsolatban jó vagy rossz tapasztalata az ossza meg velem .Köszi
- Ha egy embert külföldön letartóztattak, az használhat saját mobilt, hogy kapcsolatba lépjen a kapcsolattartójával?