Fájós fogamat a dokim úgy tudja megmenteni hogy idegölő gyógyszert tett bele 2 hétre majd gyökérkezeli. De baromira fáj...folyt.köv. 1 pont. (tudásbázis)
Én mindig adok szurit..és én is kérnék.
Nem a fúrás miatt,az a része tuti nem fájna de a gyökérkezelést meg kell csinálnia és ha nem mindenhol egyformán halt el az ideg ott még fájhat szuri nélkül,de azzal meg tuti nem.
Szóval szerintem kérj!Azzal nem fog fájni.
Neeem gond ha 1-2 napot csúszik a dolog csak több hetet ne.
Amúgy az természetes hogy érzed még,elvégre egy döglődő fogideg van benne.De az jó hir hogy komoly fájdalom már nincsen:))
HÁt... határeset. Nem tudom, hogy teljesen el kell múlnia annak hogy érzem a fogam? Néha van amikor totál nem érzem és enni is tudok rajta, de van hogy meg épp nem eszek rajt és még érzem. Nem vészes csak érzem. Amúgy elvileg csütörtökön jár le a két hét, de sajna közbe jött valami, nem gond ha még jövőhét keddig bennt lesz? Sztem csak akkor tudok vissza menni.
Amúgy nagyon köszi a kérdésedet!! :) Aranyos vagy!! :)
Nyugi teljesen jól csinálták(én is igy szoktam)
De gyógyszert tényleg felirhatott volna.....donalgintne szedj!!!Komolyan!!!
Inkább demalgont próbálj meg.
Többféle eljárás ,lehetöség van "forgalomban"..így minden orvos másként dönt.
lehet így is..úgy is...
èn nem várnék 2 hetet ,ha ennyire fáj...
Èn másképp gondolom...,de minden eset más,egyedi így lehet csak a kezelöorvos a megmondhatója,hogy miért fáj neki.
Fájdalom nem normális,mindenképpen csillapítani kell és nem türni szegénynek.
Ezek szerint mégsem...:(egy fogfájás,iszonyat lehet...muszáj valamit tenni,nem maradhat gy beteg hétvegére fájdalommal...mert nem bírod,rohansz és kihúzatod elöbb-utóbb.
Mondjuk miért nem gyökérkezelte..nem értem..mihez kell az idegölö?:)Ha gyökérkezelte,akkor már nincs mit ölnie..ha még nem,akkor sima ideiglenes tömés...és sokszor jobb,ha nyitva marad,mert így nem tud távozni az esetleges genny...más kérdés a baktériumok ,fertözések lehetösége a nyitva hagyott fogaknál..hát nem egyszerü,az tény.
Egyébként szoptatás alatt is lehet szurit adni ha az utána való következő szoptataást kihagyod....lefejed a tejet és kiöntöd.
Ne humánus dolog amit veled tettek.
De normális dolog!
Az az idegölő paszta kifejezetten arra való hogy kiölje az ideget a fogból.Ez pár napig normális dolog hogy fájhat.
Arra való hogy ne úgy kelljen kiszedni a fogból az ideget a gyökérkezelő tűkkel hogy nagyon fájjon.
Valószinűleg jól be van gyulladva...akkor szokott ilyet csinálni.
Tudom nem nyugtat meg,de ez azt jelenti hogy jó helyen van a paszta és jól hat.
Kitartás nem soká elmúlik.
A donalgin helyett próbálj meg flector port szerezni...az a legjobb erre,a donalgin nagyon kikésziti a gyomrodat és erre nem is igazán jó.
További ajánlott fórumok:
- Mindent a Sotret gyógyszerről!
- Ismeritek a Roaccutan gyógyszert? Mik a tapasztalatok?
- Antidepresszánsok, gyógyszerfüggőség
- Te megmentenéd Illés bácsi cukrászdáját?
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- A gyógyszertáros kontra doki