Fahéjas csiga vagy kakaós csiga recept
A Fahéjas csiga vagy kakaós csiga hozzávalói:egy adag tészta
,,csigának való tészta,
néven megtalálod
8 púpozott evőkanál porcukor
2 evőkanál fahéj.
A Fahéjas csiga vagy kakaós csiga elkészítési módja:
A tésztát téglalap alakúra nyújtjuk, vizes ecsettel bekenjük, és a porcukros fahéjjal meghintjük. szorosan föltekerjük, ahogy a bejglit szokás, majd jó ujjnyi vastagon fölszeleteljük. vajazott, lisztezett tepsire rakosgatjuk, 30percig kelesztjük. előmelegített sütőben, közepesnél erősebb lánggal kb 25 percig sütjük.
fahéj helyett lehet kakaóval is készíteni :-)
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: LoLiNa, 2007. júl. 21. 07:43
A fahéjas csiga vagy kakaós csiga elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.