Facebookon miért nem tudnak ismerősnek jelölni? (tudásbázis)
Na.Ez gyors volt.:D
Már be is jelölt.:)))
Asszem megvan ez a hülye szerencsétlen...:)
Na,majd kiderül,ha ismi megtalálja nálam a gombit...:)
Szóval...Van ott bal fent az a dupla kék ember,ami akkor jelez pirosat,ha valaki jelölt...
Arra kattintottam, és kis ablak jobb oldalán megjelent,hogy beállítások, és ott lehetett ezt megadni!O,de nyomi ez a szerencsétlen.Remélem,ismi holnap tényleg látni fogja...:)
Fiókbeállítások
Adatvédelem
Ki jelölhet ismerősnek... Mindenki, ismerősök ismerősei....ott ki kell választani
Sziasztok!
Nem állítottam el semmit sem ez ügyben.Korábban simán be tudtak jelölni.Mi változott?És mit kell beállítsak,hogy lehessen jelölni?Sajnos akivel jelölnénk,ő is ugyanígy van,vagyis nála sincs "ismerősnek jelölöm" gomb,és neki sincs ötlete,hogy mi lehet ez.Tudja valaki?Köszi előre is...
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet valakit ismerősnek jelölni, ha csak üzenni lehet neki?
- Hogyan jelölhetek Facebookon ismerősnek egy felhasználót, ha nem engedi a rendszer?
- Ha bejelöltem valakit ismerősnek Facebookon és visszavonom tényleg látja a visszavonást?
- Ha valaki ismerősnek jelöl Facebookon, akkor rögtön látja mit osztottam meg az ismerősökkel vagy mindenképp kell a visszaigazolásom hozzá?
- Hogy tudom Facebookon visszavonni, ha ismerősnek jelöltem valakit?
- Hogy tudom Facebookon beállítani, hogy nem ismerős ne tudjon írni, csak ismerősnek jelölni?