Hogy tudom Facebookon beállítani, hogy nem ismerős ne tudjon írni, csak ismerősnek jelölni? (tudásbázis)
Az idôvonal képei teljesen publikusak. A többi, ahogy beállitod a megosztás funkciónál...
földgömb (azaz mindenki),
ismerôsök,
csak én stb.
Levél: Jobb oldalon fönt a lakat jelre kattintasz és ott a "ki léphet velem kapcsolatba" fülecskén tudsz állítani. :)
Viszont ha beállítod akkor vagy nem kapod meg az üzenetet eleve vagy az "egyebekbe" teszi az üzeneteken belül. Ha valaki levélben zaklat,akkor menj rá a levélre, ott műveletek és tiltsd le. :)
Kép: Én úgy tudom,hogy azt nem tudod visszanézni,hogy ki nézte meg a képeid. :/
Szeretném, ha segíteni tudna valaki:
Hogy tudom facebookon azt beállítani, hogy nem ismerős ne tudjon írni csak ismerősnek jelölni?
Illetve, ha nem ismerős rákattint a lapomra akkor azt látom e mondjuk, hogy a képem megnézni?
Bocsi, ha már más is érdeklődött ilyen témában, de én tényleg nem tudom ezeket.
Köszönöm!!!
További ajánlott fórumok:
- Hogy kell facebookon beállítani, hogy csak ismerősök írhassanak üzenetet?
- Hogyan jelölhetek Facebookon ismerősnek egy felhasználót, ha nem engedi a rendszer?
- Ha bejelöltem valakit ismerősnek Facebookon és visszavonom tényleg látja a visszavonást?
- Hogyan tudom beállítani facebookon, hogy csak az lássa a képem aki az ismerősöm?
- Ha valaki ismerősnek jelöl Facebookon, akkor rögtön látja mit osztottam meg az ismerősökkel vagy mindenképp kell a visszaigazolásom hozzá?
- Hol tudom Facebookon beállítani, hogy mások ne lássák az ismerőseimet?