Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogy tudom Facebookon beállítani, hogy nem ismerős ne tudjon írni, csak ismerősnek jelölni? fórum

Hogy tudom Facebookon beállítani, hogy nem ismerős ne tudjon írni, csak ismerősnek jelölni? (tudásbázis)

5. katie_rose (válaszként erre: 4. - 8daf82b38c)
2013. jan. 14. 10:55
Fura. Lehet nem mentetted el?
4. 8daf82b38c (válaszként erre: 2. - Katie_rose)
2013. jan. 14. 10:39
Beállítottam, hogy csak ismerősök üzenhessenek és mégis lehet küldeni. Megnézem még, lehet én bénáztam. :)
2013. jan. 14. 10:34

Az idôvonal képei teljesen publikusak. A többi, ahogy beállitod a megosztás funkciónál...

földgömb (azaz mindenki),

ismerôsök,

csak én stb.

2013. jan. 14. 10:28

Levél: Jobb oldalon fönt a lakat jelre kattintasz és ott a "ki léphet velem kapcsolatba" fülecskén tudsz állítani. :)

Viszont ha beállítod akkor vagy nem kapod meg az üzenetet eleve vagy az "egyebekbe" teszi az üzeneteken belül. Ha valaki levélben zaklat,akkor menj rá a levélre, ott műveletek és tiltsd le. :)

Kép: Én úgy tudom,hogy azt nem tudod visszanézni,hogy ki nézte meg a képeid. :/

2013. jan. 14. 10:15

Szeretném, ha segíteni tudna valaki:

Hogy tudom facebookon azt beállítani, hogy nem ismerős ne tudjon írni csak ismerősnek jelölni?

Illetve, ha nem ismerős rákattint a lapomra akkor azt látom e mondjuk, hogy a képem megnézni?

Bocsi, ha már más is érdeklődött ilyen témában, de én tényleg nem tudom ezeket.

Köszönöm!!!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook