Facebook idővonal eltávolítása, hogyan? (tudásbázis)
A térképet úgy, hogy mindent, a névjegyedet, az adataidat, stb... kizárólag az ismerőseid láthatják, más nem...
Adatvédelmi beállításoknál...
Nekem speciel az idővonal ezerszer jobban tetszik, mint a régi...
Először én is ódzkodtam tőle, ma már nem csinálnám vissza...
Mindent Megtalálsz Osszad Vigyed
Kedves Barátaim!
Aki megunta az "idővonal" nézetet, az töltse be ezt az oldalt és telepítse fel a böngészőjének megfelelő kiegészítőt, úgy 10 másodperc alatt, majd frissítse az oldalt újra és az idővonal nézetet elfújta a szél...újra a régi, klasszikus üzenőfal módban működik tovább az oldal!....- én sem idővonalban látom már a falamat és így sokkal jobb. Persze az a legjobb megoldás, ha nem kattintunk óvatlanul az "idővonal megszerzése most" gombra, mint én.....sajnos... Itt az oldal címe:
timelineremove pont com - nyilván a "pont" az . nem betű... de ide így kellett írnom, hogy bemenjen:) nekem bejött.
szerethetnéd,de ez ott fog maradni még ha le is szeded. Mivel kötelező lesz mindenkinek és év végére mindenkinek átváltják idővonalra
átlehet állítani, hogy úgy lásd mintha nem lenne idővonalad, és mindenki más idővonalát is réginek láthatod.
állítólag ez használható, de én nem próbáltam, nincs idővonalam, úgyhogy felelősséget nem vállalok :)
szerethetnéd,de ez ott fog maradni még ha le is szeded. Mivel kötelező lesz mindenkinek és év végére mindenkinek átváltják idővonalra
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Facebookon hogyan tudom az eredeti profilomat visszaállítani az idővonal helyett?
- Facebook idővonalról törlés hogyan?
- A facebookon hogyan tudom eltávolítani az egyik borítóképet?
- Hol tudom a Facebook üzenőfalról eltávolítani a nemkívánatos bejegyzéseket?
- Hogy lehet Facebookot eltávolítani telefonról?
- Hogyan tudok úgy feltölteni Facebook idővonalra egy videót, hogy csak azt játssza le, a listában soron következők már ne induljanak el?